Dolar 32,2149
%-0.15
Euro 35,0278
%0.13
Altın 2.463,700
%0.71
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Matkap'tan Çiğli'ye övgü!

Matkap'tan Çiğli'ye övgü!

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ı makamında ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Matkap, belediye tarafından düzenlenen spor organizasyonlarının önemli olduğunu altını çizdi ve, “ Bu tür etkinlikler sosyal belediyecilik anlamında önemli projeler… Çiğli’de halkın bir sosyal dayanışma yaşaması gerçekten önemli. Bunu belediyenin yapması daha önemli” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.01.2013 - 21:52
 BURAK ÖZER/HABER SERVİSİ- Bir dizi etkinliğe katılmak için İzmir’e gelen CHP’nin Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Çiğli Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Nostalji Turnuvası’nın kokteyline katıldı. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin,Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Çiğli CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin ve il yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu kokteyl belediye binasında düzenlendi.

MATKAP’TAN SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖVGÜSÜ


Kokteyl öncesi Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ı makamında ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Matkap, belediye tarafından düzenlenen spor organizasyonlarının önemli olduğunu altını çizdi ve, “ Bu tür etkinlikler sosyal belediyecilik anlamında önemli projeler… Çiğli’de halkın bir sosyal dayanışma yaşaması gerçekten önemli. Bunu belediyenin yapması daha önemli. Onun için ben de bu etkinliğe arkadaşlarımız ile birlikte büyük bir memnuniyetle katıldım. Çiğli önemli bir yer. Burayı sosyal demokrat bir anlayışın yönetiyor olması çok önemli. Yerelde iktidarız. Genelde de iktidar olup Çiğlililere hak ettikleri hizmeti sunalım” dedi.



HERKESİN BU İŞTE PAYI VAR
Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’tan sonra konuşan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak da, projenin ilkinin Çiğli’de büyük bir yankı uyandırdığını ve bu nedenle ikincisini düzenlediklerini dile getirdi. Etkinlikte herkesin payı olduğunu vurgulayan Solak, “Kente ilişkin bir çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Buların bir tanesi de nostalji turnuvalarımız. Çiğli’nin son 40-45 yılında futbol oynamış arkadaşlarımızı bir araya getirdik. En genci 40 yaşlarında olmak üzere 65 yaşına kadar arkadaşlarımız bu turnuvada yer alıyoruz. Bunun ilkini yapmıştık. Çiğli’de büyük bir karşılık buldu. İkincisini de düzenledik. Çiğli’nin esnafı, yerlisi herkes bu işin içinde yer aldı. Dedeler eşler futbol sahasında futbol oynarken, torunlar eşler anneler kardeşleri tribünde onları izlediler. Onlara tezahuratlar yaptılar. Bu büyük bir coşku. Sayın Genel Başkan Yardımcımızın bizi yalnız bırakmaması da büyük mutluluk kendisine teşekkür ediyoruz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.