Dolar 32,3799
%0.17
Euro 34,9012
%0.1
Altın 2.400,210
%-0.06
Bist-100 9.986,00
%-0.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay'dan 'tapulu arazimize gecekondu dikiyorlar' iması

Akay'dan 'tapulu arazimize gecekondu dikiyorlar' iması

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, CHP İl Başkanı Ali Engin’in Merkez Sağ’ın önemli isimleri ile yaptığı toplantı için, “İzlerimizi takip ediyorlar” diye konuştu

  • Ege Postası
  • 18.01.2013 - 10:51

EGE POSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, CHP'nin gerçekleştirdiği "merkez sağ" açılımını eleştirerek, "Daha önce çarşaf açılımı yapmışlardı. Parti içinde fırtına kopmuştu. Bu açılım tutmaz. Eşyanın tabiatına aykırı bir durum" dedi.

 

GÖNÜL SOFRASININ İZİNDEN GİDİYORLAR

 

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, önceki gün Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Burhan Özfatura, Devlet eski Bakanı Yılmaz Karakoyunlu, ANAVATAN Partisi MKYK eski Üyesi Yunus Yunusoğlu, DP İzmir Eski İl Başkanı Turan Arınç, DP Genel İdare Kurul (GİK) eski Üyesi Gülgün Beşerler, DP İl eski Yöneticisi Aydoğan Karabay ile öğle yemeğinde bir araya gelmişti. CHP'li Engin'in bu hamlesi "merkez sağ açılımı" olarak yorumlanmıştı. CHP'nin bu açılımını değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, "Gönül sofrası ismiyle yaptığımız toplantıları arkadaşlar daha yeni yapıyorlar. Onlar şu anda bizim izlerimizi takip ediyorlar. AK Parti olarak siyasi görüşleri ne olursa olsun insanları bir masa etrafında topladık. Sadece sağ veya solda görev yapmış diye değil. İzmir'in bütün kanaat önderleri bizim için önemli" diye konuştu.

 

ÇARŞAF GÖNDERMESİ

Akay, CHP'nin geçtiğimiz aylarda yaptığı çarşaf açılımına göndermede bulunarak, "Yaptıkları çarşaf açılımı sonrası parti içinde fırtınalar kopmuştu. Bakalım şimdi ne olaca? Bu açılım tutmaz. Burhan Özfatura'nın CHP'ye oy vereceğini tahmin edebiliyor musunu? Yaptıkları eşyanın tabiatına aykırı bir durum. Boşuna hamleler. Ama siyaseten örnek olmak güzel bir şey. Arkadaşlara yaptığımız toplantılarla örnek olduk" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.