Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Yıldız’a gazetecilerden simit ikramı

Bakan Yıldız’a gazetecilerden simit ikramı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bayramlaşmak için Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette Bakan ve milletvekillerine simit ikramında bulunuldu. Bakan Taner Yıldız, Kayseri programında basın mensuplarıyla bayramlaşmak...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 15:15
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bayramlaşmak için Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette Bakan ve milletvekillerine simit ikramında bulunuldu.

Bakan Taner Yıldız, Kayseri programında basın mensuplarıyla bayramlaşmak için Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, yerel basınının yaşadığı sıkıntıları dile getirerek, çözüm noktasında yardım talebinde bulundu. Altınkaya, gazetecilerin yıpranma haklarının verilmesinden dolayı teşekkür ederek, bazı nedenlerle resmi ilanları kesilen yerel gazetelerin Basın İlan Kurumu ile yapılan görüşme sonucunda değerlendirildiğini ve ağustos ayında yeniden resmi ilanlar yayınlanmasına başlanacağını düşündüklerini ifade etti.

Bakan Taner Yıldız, bu konuda yapılan çalışma ile ilgili kurumla görüşülebileceğini ve yapılabilecek bir katkı noktasında destekçi olacaklarını ifade etti. Taner Yıldız, daha sonra masa üzerinde bulunan simitleri göstererek ve bu ikramın ne anlama geldiğini sordu. Yıldız, simitler için teşekkür ederek, milletvekilleri ile birlikte ikram edilen simit ve yanında kaşar peynirini yedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.