Dolar 32,2194
%-0.07
Euro 34,6472
%-0.08
Altın 2.395,580
%0.1
Bist-100 10.239,00
%-0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Davutoğlu Alanya'da çocuklara bayram harçlığı dağıttı

Davutoğlu Alanya'da çocuklara bayram harçlığı dağıttı

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Antalya'nın Alanya ilçesinde partili ve vatandaşlarla bayramlaşıp dondurma yedi. Bakan Davutoğlu çocuklara bayram harçlığı dağıttı.Bakan Davutoğlu, Antalya'ya giderken Alanya ilçesinde partililer tarafından...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 14:15
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Antalya'nın Alanya ilçesinde partili ve vatandaşlarla bayramlaşıp dondurma yedi. Bakan Davutoğlu çocuklara bayram harçlığı dağıttı.

Bakan Davutoğlu, Antalya'ya giderken Alanya ilçesinde partililer tarafından karşılandı. Makam aracı akaryakıt ikmali yaparken dondurma ikram edilen Davutoğlu, vatandaşlarla bayramlaştı. Davutoğlu eşiyle birlikte aynı kasedeki dondurmadan yedi. Bakan Davutoğlu ve eşine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Yarım saatlik moladan sonra ayrılmak üzere olan Davutoğlu'nun önüne geçen çocuklar bayramlaşarak elini öptü. Elini öpen çocuklara 10'ar lira harçlık veren Davutoğlu'nun bir süre sonra cebinde parası bitince, korumalarından para istedi. Davutoğlu'nun korumaları, 5 liralık banknotları çocuklara dağıttı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.