Dolar 32,2684
%0.08
Euro 34,8187
%0.05
Altın 2.434,200
%0.07
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'den AK Parti'ye bayram ziyareti

MHP'den AK Parti'ye bayram ziyareti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki partililer, AK Parti Genel Merkezi’ne bayram ziyaretinde bulundu.AK Parti ve MHP arasındaki bayramlaşma AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 11:22
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki partililer, AK Parti Genel Merkezi’ne bayram ziyaretinde bulundu.

AK Parti ve MHP arasındaki bayramlaşma AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı ve MYK Üyesi Mehmet Sami Uzun’u AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Feyza Tokaç ile Gençlik kolları Halkla İlişkiler Başkanı Rıdvan Özdemir karşıladı.

İslam dünyasında yaşanan şiddet olaylarının tüm insanlığı üzdüğünü belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, “Gönlümüz buruk, bir tarafta bayram dolayısıyla bir mutluluk yaşasak da, diğer tarafta Müslüman dünyasının içinde bulunduğu şartlar, Ramazan boyunca bir karıncanın dahi incitilmesini hoş görmeyen hoşgörü dini yüce dinimizin bu emirlerine rağmen Müslüman dünyasında akan kan, bir Müslüman olarak bizleri ziyadesiyle üzmekte. Bunun ülkemize yansıması konusunda milletimizde var olan bazı endişeler siyasiler olarak bizleri düşündürmektedir. Bayramın İslam dünyasında akan bu kanın, fitnenin, fesadın giderilmesine vesile olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

Şiddet olaylarının yaşandığı yerlere Türkiye olarak her zaman el uzattıldığına değinen Salih Kapusuz, “Bugün Suriye’de kan var, göz yaşı var, ülkelerinden kaçan insanlar var. Bu millet yine bağrını açmış. Bir başka yerde başka bir mağduriyet var, ona elini uzatmaya fert olarak, cemiyet olarak, millet olarak ve devlet olarak bu çabalarımız devam ediyor. Bu devleti Allah güçlü kılsın ki, yine bu güzellikleri oralara götürmeye gayret etsin.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.