Dolar 32,3654
%0.02
Euro 34,7875
%-0.01
Altın 2.394,940
%-0.08
Bist-100 10.252,00
%0.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Eroğlu vapura bindi, Kocaoğlu’na yüklendi!

Bakan Eroğlu vapura bindi, Kocaoğlu’na yüklendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Eroğlu, "Aziz Kocaoğlu, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sorsun bakalım, İzmir’in bütün ilçelerinin adını sayabilecek mi'" dedi. Eroğlu, “Ne demek İzmir’i tanımıyoru? Dalga mı geçiyorsunu? Bakan olmadan önce de bakan olduktan sonra da burayı çok iyi biliyordum" ifadelerini kullandı. Bakan Eroğlu dümene geçti, Kocaoğlu'nu hedef aldı

  • Ege Postası
  • 21.05.2015 - 16:10
İZMİR - Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "kenti tanımadan aday olduğu" iddialarına karşılık, "Kocaoğlu, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sorsun bakalım İzmir'in bütün ilçelerinin adını sayabilecek mi" dedi.

Eroğlu: İzmir'de turizmi 12 aya yayacak projelerimiz hazır! Haberi okumak için tıklayınız...


İzmir'de seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir 1'inci bölge, 1'inci sıra milletvekili adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Alsancak'tan vapurla Karşıyaka'ya geçti oradan yine vapurla Göztepe'ye döndü. 
 


Vapurdaki vatandaşlarla sohbet eden Eroğlu, vapurun kaptan köşkündeki dümenin başında fotoğraf çektirerek "İzmir'de dümenin başına geçtik" esprisi yaptı.
 
Vapur yolculuğu sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun "Eroğlu, İzmir’i tanımadan aday oldu" sözlerini gerçeklikten uzak bulduğunu söyledi.
 
İzmir’de bütün ova ve dağları dolaştığına dolayısıyla bütün ilçelere gittiğini belirten Eroğlu, "Seferihisar, Kavaklıdere ve Karaburun'da baraj açmış biriyim. Ne demek İzmir’i tanımıyoru? Dalga mı geçiyorsunu? Bakan olmadan önce de bakan olduktan sonra da burayı çok iyi biliyordum. Aziz Kocaoğlu, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na sorsun bakalım, İzmir'in bütün ilçelerinin adını sayabilecek mi" diye konuştu.  




Eroğlu, vapur gezisinde İzmirli kadınlara kırmızı gül hediye etti, bebekleri kucağına alarak sevdi, sohbet etti.


EROĞLU'NA KONAK İSKELESİ'NDE SÜRPRİZ
Eroğlu'na Konak İskelesi'nde AK Parti İzmir milletvekili adayı Cemal Bekle sürpriz yaptı. "Grup Metonom" Eroğlu'nu İzmir'in Kavakları türküsüyle karşıladı. Gruba eşlik eden Eroğlu, evlerinde sürekli çalınan ve çok derin anlamları olan bu türküyü çok sevdiğini, eski hatıralarının canlandığını söyledi.



BAKAN EROĞLU BALON UÇURDU

Eroğlu, bakanlığına bağlı olan Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkiye'de sekiz noktadan günde iki kez gökyüzüne bırakılan meteoroloji balonunu kendisi fırlattı. Eroğlu, yetkililerin "Efendim, serttir elinize çarpmasın" diye uyarması üzerine "Biz sertliğe alışkınız" dedi ve "Ya Allah bismillah" diyerek balonu gökyüzüne bıraktı. 

BALONLARIN GÜNLÜK MALİYETİ 6 BİN LİRAC 

Eroğlu, bu balon sayesinde meteorolojinin yüzde 90 başarı ile hava tahmini yaptığını belirterek, "Atmosfere bırakılan bu balonun altındaki cihazdan uydular aracılığyıla veriler alınıyor. Balon 35 kilometreye kadar çıkıyor. sonra balon patlıyor ve altındaki paraşüt yardımıyla herhangi bir zarara yol açmadan düşüyor. Balonların tanesi 370 lira. Sekiz merkezden günde iki kez fırlatıldığı için günlük maliyet 6 bin lira" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.