Dolar 32,3436
%-0.05
Euro 34,8921
%0.29
Altın 2.377,630
%-0.8
Bist-100 10.212,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulema: CHP, MHP ve HDP ittifak yaptı!

Ulema: CHP, MHP ve HDP ittifak yaptı!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, yüzlerini kapatarak ortalığı yakıp yıkan, molotof atarak vatandaşımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden edenlere karşı Meclis'e getirdikleri İç Güvenlik Paketine muhalefet eden CHP-HDP ve MHP’nin kol kola girerek yasayı engellemek adına ittifak yaptıklarını söyledi. Ulema; "Ne yazık ki 'milliyetçilik' söz konusu olduğunda mangalda kül bırakmayan MHP de HDP ile işbirliği içinde yasaya karşı çıktı" dedi.

  • Ege Postası
  • 21.05.2015 - 14:26
AK Parti İzmir Milletvekili ve 25. Dönem milletvekili adayı Nesrin Ulema, “Molotof atıp esnafın camını çerçevesini kıran, kaldırımları söken, yüzlerini kapatan, sapanla demir bilye atarak güvenlik güçlerinin ve vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit edenlere karşı bütün bunların suç kapsamına alınması için hazırladığımız bir yasayı meclise getirdik.  Biz milletimiz için hayati öneme sahip bir yasayı çıkartırken CHP, HDP ve MHP üçü de kol kola girdiler ve ittifak yaptılar” diye konuştu.
 
BÖYLE MİLLİYETÇİLİK OLUR MU'
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden muhalefet partilerinin sert engellemelerine rağmen geçen İç Güvenlik Paketi görüşmelerini hiç unutmayacağını kaydeden Ulema sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Sabahlara kadar İç Güvenlik Yasası için direndik. Molotof atanlara, vandallık yapanlara karşı vatandaşı koruyan yasayla bu tür olayları suç kapsamına alalım dedik.  Bu yasayı çıkartmamak için hepsi  kol kola oldular, ittifak yaptılar. 'Bu yasayı size çıkarttırmayız' dediler. Ben ömrüm boyunca bunu unutmam. Birisi ben milliyetçiyim diye mangalda kül bırakmıyor. Ama bu yasa görüşülürken HDP ile kol kola girdiler. Böyle milliyetçilik olur m? Diğeri etnik siyaseti yapıyor. O bölgede vatandaşlarımıza silah göstererek oy alıyor. CHP’nin de vatandaşı düşündüğü yok. Olumlu bir icraatı yok. Milletin lehine olan yasayı engellemek için ittifak yapıyorlar."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.