Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sındır, “AKP iktidarında yoksullaştık”

Sındır, “AKP iktidarında yoksullaştık”

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kamil Okyay Sındır, seçim bölgesinde sürdürdüğü çalışmalarına Menemen İlçesi’nde devam etti. Menemen’de esnaf ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Sındır, anons araçlarıyla Menemen sokaklarını dolaştı halkı selamladı. Ulukent Seçim Bürosu açılışında konuşan Sındır, “AKP iktidarı bizi yoksullaştırdı, bizi ötekileştirdi, toplumumuzu kutuplaştırdı” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.05.2015 - 14:29
İZMİR - Ulukent seçim bürosu açılışında AKP’ye sert sözlerle yüklenen Sındır, “12 yıllık iktidarlarında bizi yoksullaştırdılar, bizi ötekileştirdiler, toplumumuzu kutuplaştırdılar. AKP iktidarında birileri zengin oldu. 12 yıl önce bu ülkede nüfusun yüzde biri zenginliğimizin servetimizin yüzde 39’una sahipti, bugün o yüzde bir zenginliğimizin servetimizin yüzde 55 sahip. Zengin biraz daha zengin oldu ama bizi borç batağına soktular. Bizleri kredi borçları altında ezdiler, eziyorlar. Bankalara şuanda 128 milyar lira kredi borcu var. Kimleri? Bizlerin, vatandaşlarımızın, yurttaşlarımızın” dedi.


 
“BİR TEK AÇ İNSANIMIZIN KALMADIĞINI GÖRÜNCEYE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”
7 Haziran sonrasında aydınlık ve çağdaş Türkiye’yi yeniden inşa etmeye başlayacaklarını söyleyen Sındır, sözlerini şöyle sonlandırdı: “8 Haziranla birlikte iktidarımızda, aydınlık Türkiye’de 78 milyon vatandaşımızla kucaklaşacağız, yaşanacak bir Türkiye’yi kuracağız. İşçimizin, emeklimizin yanında olacağız, işçimizi taşerona kölelik düzenine teslim etmeyeceğiz. Vatandaşımızı kul köle yapmayacağız, yaptırmayacağız. Biz mutlu, huzurlu, insanca yaşama kavuşmuş, barış içinde bir yaşamı kuracağız. Bizi birbirimizden ayıran, ayrıştıran düzeni elimizin tersiyle iterek, hangi dilde hangi dinde hangi mezhepte olursak olalım bu vatana bu cumhuriyete sahip çıkarak, bu ülkede bir tek aç insanımızın kalmadığını görünceye kadar, mücadele ederek bu zaferi taçlandıracağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.