Dolar 32,3888
%0.09
Euro 34,7803
%-0.03
Altın 2.396,760
%0
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti adayı Ceyhun'dan Karabağlar turu

AK Parti adayı Ceyhun'dan Karabağlar turu

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, İzmir gibi güzel ve görkemli bir şehrin tek talihsizliğinin CHP olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 21.05.2015 - 15:50
Karabağlar ilçesi’nden mesaj veren Ceyhun, kendisinin de bir sosyal demokrat olduğunu ancak Türkiye’nin en büyük şansının AK Parti iktidarı olduğunu gördüğünü söyledi.  

“Artık İzmir’deyim”

Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, Karabağlar’da seçim ofislerini ziyaret etti. Vatandaşların sevgi gösterileri arasında karşılanan Ceyhun, gördüğü ilgiye teşekkür etti. “Bundan sonra artık İzmirdeyim” diyen Ceyhun, “Beni dualarıyla, destekleriyle onur gurur veriyorlar. Her ziyaretimizde her ayrılışımızda vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Karabağlar hayat bulmak istiyor”

Karabağlar ilçesi’ndeki seçim ofislerini ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla buluşan Ceyhun, her ilçe, İzmir’e yakışır, Ege’ye yakışır, Türkiye’ye yakışır, modern bir ilçe olmak istiyor. Karabağlar ilçeside ufak adımları değil büyük adımları hak ediyor.  57 mahallesi bulunan Karabağlar bana göre artık kara bağlamak istemiyor. Kara talihine yanmak istemiyor. Hayat bulmak istiyor. Karabağların gençleri istihdam istiyor. Çalışmak için el kapılarında dolaşmak isteniyor. Sinemaya gitmek için, tiyatroya gitmek için, arkadaşlarıyla bir mekânda buluşup sohbet etmek için taban eskitmek istemiyor. Trafik sıkışıklığında daralmak istemiyor. Sözün özü diğer ilçelerde olduğu gibi Karabağlar ilçesinde de küçük adımlar dışında büyük adımlar yok. İnsanımızın öz sorunlarına çare yok. Biz laf etmez, hizmet ederiz. Yatırım yaparız, istihdam sağlarız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.