Dolar 32,3405
%-0.06
Euro 34,7633
%-0.08
Altın 2.392,700
%-0.17
Bist-100 10.249,00
%0.4

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 'Yüzyılın Projesi'ne AK Parti İzmir'den duble tepki!

Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 'Yüzyılın Projesi'ne AK Parti İzmir'den duble tepki!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün açıkladığı ve yüzyılın projesi olarak nitelendirdiği Merkez Türkiye projesine AK Parti’den tepki geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül projeyle ilgili Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirirken AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan’da sosyal medya aracılığıyla CHP’yi topa tuttu. Sert açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül : “ Kemal Kılıçdaroğluyla birileri dalga geçiyor farkında değil’’ diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 'Yüzyılın Projesi'ne AK Parti İzmir'den

  • Ege Postası
  • 21.05.2015 - 15:26
EMİRHAN ERGEN - HABER SERVİSİ / CHP’nin Yüzyılın Projesi olarak  nitelendirdiği Merkez Türkiye projesi hakkında değerlendirmede bulunan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül bu projenin ötesinde yatırımların ve projelerin 13 yıldır AK Parti tarafından yapıldığını kaydederek: “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluyla birileri dalga geçiyor ve Sayın Kılıçdaroğlu bunun farkında bile değil. Bunlar galiba gözlerini yeni açtı. AK Parti’nin 13 yıldır yaptığı projeleri değiştirerek proje adı altında sunuyorlar. Hatta Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı ve yüzyılın projesi olarak değerlendirdiği bu projenin çok ötesinde projelerin altına zaten 13 yıldır imzamızı attık. İşte burada bir kere daha görüyoruz ki onlar konuşur AK Parti yapar” diye konuştu.

"SADECE 3. HAVAALANI 150 MİLYAR DOLAR"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Merkez Türkiye projesi kapsamında 20 yılda 200 milyar dolarlık yatırım hedeflemesi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Şengül : “Bakıyorsunuz 20 yılda 200 milyar dolar yatırım hedeflendiğini söylüyor. AK Parti’nin İstanbul’daki 3.Havaalanı projesi 150 milyar dolar. Yılda 150 milyon yolcu kapasitesine sahip. Yani biz yüzyılın projesi olarak değerlendiren projenin ötesinde projeler zaten gerçekleştiriyoruz” dedi.

"EN AZINDAN BİR PROJEYLE GELMESİ SEVİNDİRİCİ"
Bunun yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşın karşısına bir projeyle gelmesinin sevindirici olduğunu belirten AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül : “Kemal Kılıçdaroğlu’nun eksik ve başarısız olsa da en azından bir proje ile vatandaşın karşısına gelmesi Türkiye açısından sevindirici bir durum. Bu yüzden tebrik ederim. Proje tüm Türkiye’ye hayırlı uğurlu olsun’’ diye konuştu.

"KILIÇDAROĞLU KOPYA ÇEKERKEN YAKALANDI"
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan bir diğer isim AK Parti İzmir Milletvekili Adayı İbrahim Turhan oldu. Turhan sosyal medya aracılığıyla görüşlerini paylaşırken “Kılıçdaroğlu kopya çekerken yakalandı.Mega proje değil mega kopya.Ama haksızlık etmeyelim bütün söyledikleri içinde doğru olan bir tespiti de var lafla peynir gemisi yürümüyor. Merkez ülke Türkiye literatüre Başbakanımızın 12 yıl önce kazandırdığı bir kavramdır.” diye yazdı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.