Dolar 32,2785
%-0.62
Euro 34,6288
%-0.51
Altın 2.412,740
%-0.41
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Eroğlu Kemeraltı'nda kuyumcularla buluştu

Bakan Eroğlu Kemeraltı'nda kuyumcularla buluştu

Orman ve Su işleri Bakanı Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Veysel Eroğlu İzmir’in can damarı Kemeraltı’nda esnafla buluştu.

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 10:54
İZMİR - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir’in ana arterlerinden biri olan Kemeraltı’nda esnaf ziyaretinde bulundu.
Kuyumcular Çarşısı’nda esnafla sohbet eden Bakan Eroğlu, vatandaşın derdini dinledi, çare buldu.
Kuyumcular Çarşısı’ndan İzmir Kuyumcular Odası’na geçen Ak Parti İzmir Milletvekili Adayı, oda mensuplarının sorunlarını, taleplerini dinledi.
İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Turgay Baransel Veysel Eroğlu’na Kuyumcular Odası olarak kendi imkanlarıyla Kuyumcular Çarşısı’nı tamir ettirdiklerini, bunun dışında belediyenin ve devletin desteği olmadan büyük projelere el atamadıklarını söyledi. Diğer şehirlerde gerçekleştirilen projelerde iyileştirme anlamında içerik nelerse, aynı uygulamaların Kemeraltı içinde yer almasını istediklerini belirtti. 
Bütün talepleri dinleyen Eroğlu İzmir’den aday olduğu için memnuniyetini sıraladı. Kendi bakanlığının ve başkanlığı döneminin hep ihtiyaç olduğu alanda gerçekleştiğini vurgulayan Bakan, İzmir’in de alt ve üst yapı sorununun hat safhada olduğunu ifade etti.
İzmir’de büyük potansiyelin olduğunu söyleyen Milletvekili Adayı, kendisinin “7 T” ile çalıştıklarını belirtti. Uygulamaya geçmeden önce araştırma ve beyin fırtınası yaptıklarının altını çizen Bakan sözlerini şöyle sürdürdü: izmir’e hayat getirmek lazım. Burayı her alanda merkez yapmalıyız. Çiftçiye yapılan teşviklerle yılda 500 Milyon TL kazandırmayı planlıyoruz. Bu çiftçinin zenginleşmesi demek. Bir diğer konu organik tarımı geliştireceğiz, ihracata yönelik yapacağız. Şifalı bitkilerle ilgili merkez kuruyoruz. Süs bitkileri ve fidanlarıyla ilgili merkez kuruyoruz. İzmir kültür hazinesi, kültürel hareketlilik getirmek şart. Bir de yat, yayla turizmi, av turizmi, doğa turizmi en gözde turizm kolları arasına giriyor. Bunları kültür turizmiyle gerçekleştireceğiz. Termal ve sağlık turizmini getirtip, şaha kaldıracağız. Üretim sanayisini geliştireceğiz. Bunu yapmak zor değil, un var şeker var potansiyel var helva yapacağız. Bende buranın hizmetkarı olarak, hep beraber çalışacağız. Burayı sadece ben değil hep beraber yöneteceğiz. Başbakanlık ofisi açıldığında burada bizim bakanlığın temsilciliği olacak. benim yüreğimin bir kısmı burada olacak.”
Ziyarete teşrif eden Göztepe Yalı Derneği Başkanı da bakan Eroğlu’na taleplerini iletti. Eroğlu, konuyla ilgili gerekenin yapılması için ilgili bakanla irtibata geçme sözü verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.