Dolar 32,5791
%0.29
Euro 34,9915
%0.06
Altın 2.456,660
%0.84
Bist-100 9.775,00
%0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nasır'dan birlik çağrısı: “Ben değil, biz olalım”

Nasır'dan birlik çağrısı: “Ben değil, biz olalım”

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir’de ben yaptım oldu algısını yıkarak, “İzmir’de tüm aktörler ile birlikte çalışacağız. Ben değil, biz olalım ve İzmir’i hak ettiği noktaya taşıyalım” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 10:42
İZMİR - Gittiği her yerde esnaf temsilcisi olarak gösterilen Necip Nasır, ‘ben yaptım oldu’ anlayışının İzmir’e zarar verdiğini söyledi. İzmir’in geçmişten gelen kültüründe istişare ve çözüm odaklı çalışma olduğunu belirten Necip Nasır, son dönemlerde bu değerlerin önemini yitirdiğini aktardı. İzmir’in yapısı itibariyle çatışmadan uzak durduğunu dile getiren Necip Nasır, “Çatışma İzmir için olumsuzluk çağrıştıran bir kavram. İzmir Türkiye’nin Batı’ya açılan kapısı ve bir arada olan bir yapısı var. Bu yüzden İzmir için alınacak bir kararda da tüm aktörlerin aynı masa etrafında toplanabilmesi gerekiyor. Söz konusu İzmir olunca siyasi kaygılar bir kenara atılmalı ve İzmir’in gelişmesi için kararlar alınmalıdır. Yeni Türkiye ile birlikte ‘Yeni İzmir’ diyelim ve ‘ben değil biz olalım’” diye konuştu.



İzmir ile ilgili bir sorunda meselenin tüm paydaşları ile bilgi alışverişinde bulunacaklarını ifade eden Necip Nasır, bu anlayış ile de sorunlara biran önce çözüm bulacaklarını söyledi. Kentin ekonomisinin büyümesi, istihdamın artması ve insanların eve ekmek götürebilmesi için çalışmalarda herkesin yer alması gerektiğine dikkat çeken Necip Nasır, “İzmir’in öncelikli sorunları bunlarsa önce bunların çözümü için İzmir’in geçmişten gelen istişare kültürünü gün yüzüne çıkarmamız gerekiyor. İzmir’i eskiden olduğu gibi Anadolu’nun ayak alışkanlığı haline getirmeliyiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.