Dolar 32,5681
%0.09
Euro 35,0013
%0.5
Altın 2.429,550
%0.26
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HDP İzmir Milletvekili Adayı Ademhan'a Otokent'ten destek geldi

HDP İzmir Milletvekili Adayı Ademhan'a Otokent'ten destek geldi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı, Ferhan Ademhan Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir’i ziyaret etti. Ademhan, Demir’i Otokent’teki çalışmalarından dolayı tebrik etti. HDP İzmir Milletvekili Adayı Ademhan'a Otokent'ten destek geldi

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 09:37
İZMİR - HDP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, ziyaretlerini sürdürüyor. Otokent Başkanı Feyzi Demir’i ziyaret eden Ademhan, HDP’nin yeni yaşam çizgisini ve hedeflerini anlattı.
Ademhan, bir Mardinli olarak Başkan Demir’le gurur duyduklarını belirterek, “İzmir’de ticari açıdan çok önemli bir site olan Otokent’te bir hemşerimin başkan olması bizim için gurur verici. İnanıyorum ki hizmetlerinde de tüm Otokent esnafının yüzünü güldürecek” dedi.
 
SORUNLARI HALK ÇÖZECEK
Ademhan, HDP’nin seçim çalışmalarına en halkçı, ilerici bildirge ile girdiğini kaydederek, “HDP olarak, ülkemizdeki tüm toplumsal kesimlerin uyum ve uzlaşı kültürü içinde yaşayacağı bir siyaseti hayata geçirmek istiyoruz. Sorunlarımızın diyalogla, uzlaşı kültürü ile çözüldüğü bir atmosferi oluşturmaktan yanayız. Tabii, sorunların Ankara merkezli bir bakış açısı ile yeteri kadar çözüme kavuşamayacağı ortada. Örnek veriyorum, Otokent esnafının yaşam alanı ile ilgili bir karar verilecekse, buradaki esnaf ve Otokent yönetimi konuya dahil olmalıdır” diye konuştu.
 
BARAJ GİDECEK DEMOKRASİ GÜÇLENECEK
Ademhan, HDP’nin yüzde 10 barajını aşma hedefi ile tüm toplumsal kesimlere önemli bir yol açtığını belirterek, “Yüzde 10 barajı Türkiye demokrasisine vurulmuş bir prangadır. 7 Haziran’da biz bu barajı aşacağız ve baraj artık gereksiz hale gelecek. Böylece iyi bir oy almasına rağmen meclise giremeyen farklı toplumsal kesimlerin siyasi temsilcileri de meclise girecek. Yani biz, tüm ülke siyasetinin rahatlamasını sağlayacağız” sözlerine yer verdi.
 
MARDİNLİLERİN ve İZMİRLİLERİN SESİ OLACAK
Otokent Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Demir de, Ademhan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bir hemşerimizin TBMM’de grubu bulunan bir partiden 2. sırada milletvekili adayı gösterilmesi bizim için onur verici. Dilerim, 7 Haziran’dan sonra tüm siyasi partiler ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için çaba sarf ederler. Ferhan kardeşimden de hem Mardinlilerin hem İzmir halkının sesi olması açısından beklentimiz büyük” açıklamasını yaptı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.