Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Eroğlu'ndan Manisa çıkarması

Bakan Eroğlu'ndan Manisa çıkarması

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Manisalı işadamları tarafından düzenlenen yemeğe katıldı.

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 09:57
MANİSA - Prof. Dr. Veysel Eroğlu burada yaptığı konuşmada, kendisinin de Manisa’nın fahri bir hemşerisi olduğunu ve burada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek “Manisa’yı çok iyi tanıyorum. Manisa eskiden unutulmuş bir ilimizdi. Biz hükümete gelince Manisa hak ettiği yatırımları almaya başladı. Manisa’da yatırımlarda destan yazdık” diye konuştu.

Eskiden milletin vergilerinin hortumlandığını vurgulayan Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Milletin parasını 3 şekilde hortumluyorlardı. Bunlardan ilki faiz lobisi. Vatandaşın ödediği verginin yüzde 86’sı faize gidiyordu, yatırım yapacak para kalmıyordu. İkinci hortum, ilaç lobisi tarafından yapılıyordu. Basit bir antibiyotiğin fiyatı bizden önce 63 lira iken şimdi aynı ilaç 9 lira. Bu paralar hep milletin cebinden çıkıyordu. Üçüncü hortum ise ihale soygunuydu. Eskiden öyle ihaleler yapılıyordu ki 30 metrelik basit bir gölet 22 yılda 45 milyon liraya yapılıyordu. Yani bu boyuttaki bir gölet otalama 45 milyona mal ediliyordu. Şimdi biz aynı büyüklükteki bir göleti, 4,5 milyon liraya 18 ayda ve sulaması dahil inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kendisinin de şansından hep soygunların olduğu kurumlara gittiğini vurgulayan Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Allaha şükür hortumları kese kese buralara geldik” dedi.



Manisa’ya çok fazla yatırım yaptıklarının altını çizen Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Yaptıklarımızı anlatsam sabah olur. Manisa’da yaşanan gelişim ortada. Manisa’ya çağ atlattık” diye konuştu.

Manisalı iş adamları ile olan programının ardından yakınlardaki eğlence mekanlarını da ziyaret eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu eğlenen vatandaşlarla sohbet etti. Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca orkestraya da eşlik etti.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu Manisalı işadamları ile olan programından önce ise Kemeraltı esnafını ziyaret ederek partisi için oy istedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.