Dolar 32,3440
%0.02
Euro 34,8337
%0.07
Altın 2.402,180
%0.36
Bist-100 10.277,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bitlislilerden Murat Bakan’a sevgi seli

Bitlislilerden Murat Bakan’a sevgi seli

Karabağlar Bitlis İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BİSYAD) tarafından düzenlenen şölene konuk olan CHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Bakan, “Biz yüzyıllardır hep birlikte kardeşçe yaşamayı başarmış bir milletiz. Biz Anadoluyuz. Bundan sonra da bu kardeşliğimiz, güçlü temeller üzerinde durmayı sürdürecektir” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 10:28
İZMİR - Yaklaşık 10 dönümlük alan üzerinde gerçekleşen şölende kurulan çok sayıda stantta Bitlis’in yöresel lezzetleri, el sanatları ve kültürü tanıtıldı. 21-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek şölende karşılaşan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Necip Nasır ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Bakan, birbirlerine centilmence bir yarış olması temennisinde bulundu. Yöresel türkülerin söylendiği şölende konuklar, bölgeye has olan “uşkun” adlı bitkiyi de tattı.



BİSYAD Başkanı Mustafa Çağlar, kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür ederken şölende konuşan Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç da görev yaptığı ilçede böyle bir şölenin gerçekleşmesinden memnun olduğunu ifade etti. Bitlisliler, şölende uzun süre kalan Milletvekili Adayı Murat Bakan’a sevgi gösterilerinde bulundu. İzmir Anadolu Engelliler Derneği olmak üzere alanda kurulan stantları ziyaret  eden Bakan, folklor ekibiyle halay da çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.