Dolar 32,3196
%-0.06
Euro 34,7997
%-0.03
Altın 2.411,630
%0.76
Bist-100 10.236,00
%-0.39

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üyeleri tek tek arayarak mitinge davet etti

Üyeleri tek tek arayarak mitinge davet etti

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti’nin seçim çalışmaların da sahada olmaya devam ediyor. AK Parti’nin 2’inci Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nde çalışmalarına katılan Şengül, burada üyeleri tek tek arayarak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Pazar günü Gündoğdu Meydanı’nda yapacağı mitinge davet etti. AK Parti’nin bir neferi olarak nerde ne zaman görev verilirse çalışacağına dikkat çeken Şengül, “Partimiz bize nerede uygun görürse biz orada çalışırız. Biz AK Parti’nin birer neferiyiz” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 10:44
İZMİR - Seçimlerin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Şengül, 13 yıldır iktidarda olup böyle bir başarı yakalamanın zor olduğunu kaydetti. Seçim çalışmalarına Foça da esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaretle sürdüren Şengül, ayrıca yeni seçilen Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten’i de ziyaret ederek başarılar diledi.

Karşıyaka’ da muhtarları da ziyaret eden Şengül, şöyle konuştu:
“Bu vatan, bu memleket hepimizin. Biliyorum ki ülkemizi ilgilendiren bir sorun ortaya çıktığında hangi partiden olursa olsun her birey var gücüyle savaşacak çalışacaktır. Lakin herkesin siyasi görüşü farklı olabilir. Fakat yaşam tarzı üzerinden siyaset yapılıyor. Bu yapılan en büyük yanlış… İnsanlar olumsuzlukları göremiyor. Hangi parti olursa olsun el ele verip siyasi görüşleri bir yana bırakıp, birbirimize saygı duymalıyız. Önümüzdeki süreçte genç arkadaşlarımızla, siz muhtarlarımızla bu olumsuzlukları aşacağımızı düşünüyoruz. Sadece yaşam tarzından ötürü insanları ayıramayız, bunun için kimse yadırganamaz. İktidar olarak eğer yaşam tarzlarına karışacak olsaydık, yılda zaten yapardık. Ancak herkes bunu görüyor ki kimsenin hiçbir şekilde yaşam haklarına müdahale edilmiyor, edilmeyecekte… Bu konuda kimsenin bir şüphesi olmamalı. Biz istiyoruz ki toplum olarak öz eleştiri yapabilelim. 13 yıldır iktidardayız ve bu başarı da göz ardı edilmemeli”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.