Dolar 32,5571
%0.03
Euro 34,8770
%0.03
Altın 2.428,980
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yerel seçimde CHP'den kopan isimler CHP için bir araya geliyor

Yerel seçimde CHP'den kopan isimler CHP için bir araya geliyor

Yerel seçimlerde CHP'den koparak DSP'den veya bağımsız aday olanlardan Konak eski Belediye Başkanı Hakan Tartan dışında tüm isimlerin pazartesi günü basın açıklamasıyla CHP'ye 7 Haziran için tam destek verdiklerini açıklayacakları ve seçmenden CHP'ye oy isteyecekleri öğrenildi. Açıklamanın, Balçova'da CHP'den ayrılarak DSP'nin Belediye Başkan Adayı olan Semra Aksakal'ın organizasyonunda gerçekleşeceği öğrenildi. Aksakal'ın geçtiğimiz hafta Ankara'da CHP Genel Merkez'inde bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiği ve Genel Merkez'in eski CHP'lilerin destek hamlesini çok olumlu karşıladığı bildirildi. Yerel seçimlerde CHP'den kopan isimler CHP için bir araya geliyor

  • Ege Postası
  • 23.05.2015 - 10:51
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de yerel seçimlerde adaylar açıklandıktan sonra partiden koparak DSP’den veya bağımsız olarak belediye başkan adayı olan eski CHP'lilerin büyük kısmı, genel seçim sürecinde CHP için çalıştıklarını Ege Postası aracılığıyla açıklamışlardı. 

"CHP İzmir’de başkan Serter açıkladı: 2014’te ihanetle suçlananlara dönüş yolu açık mı'"HABER İÇİN TIKLAYINIZ


"Yerel seçimde ihanetle suçlandılar, CHP için çalışıyorlar" HABER İÇİN TIKLAYINIZ


SERTER AÇIK KAPI BIRAKTI
Yerel seçimde CHP'den ayrılıp rakip oldukları için  8 ilçenin kaybedilmesinde sorumlu tutulup  ihanetle suçlanan isimlerin 7 Haziran için CHP’ye destek mesajları vermesi, “dönüş yolu açık mı” sorusunu beraberinde getirmiş, İl Başkanı Bedri Serter "Onlardan genel merkezin ve il başkanlığımızın isteği seçimlerde güzel bir şekilde hep beraber çalışmak.  Seçimler bittikten sonra gereken ve yakışan arkadaşlarımız için irtibatımız olacak. Gereken neyse  yapılacak" açıklamasında bulunmuştu. Serter, eski CHP'lilerin dönüşü için açık kapı bırakmıştı.

AKSAKAL GENEL MERKEZ'LE İLETİŞİME GEÇTİ
Yerel seçimlerde CHP'den koparak DSP'den veya bağımsız aday olanların  tamamına yakınının Pazartesi günü basın açıklaması düzenleyecekleri, CHP'ye alanda tam destek olduklarını açıklayacakları ve seçmenden CHP için oy isteyecekleri  öğrenildi. Açıklamanın, Balçova'da CHP'den ayrılarak DSP'nin Belediye Başkan Adayı Olan Semra Aksakal'In organizasyonunda gerçekleşeceği öğrenildi. Aksakal'In geçtiğimiz hafta Ankara'da CHP Genel Merkez'inde bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiği ve Genel Merkez'in eski CHP'lilerin destek hamlesini çok olumlu karşıladığı bildirildi.

TARTAN DESTEK VERMİYOR
Yerel seçimlerde CHP'den ayrılarak DSP'nin yolunu tutan isimlerin Konak eski Belediye Başkanı Hakan Tartan dışında tam kadro basın açıklamasında yer alacağı belirtildi. Yerel seçimlerde Semra Aksakal, Osman Mert, Hakkı Ülkü, Öner Osmanoğlulları, Ertan Avkıran, Yusuf Altıparmak, Ergün Özgün gibi isimler CHP'den ayrılarak DSP'den veya bağımsız olarak aday olmuşlardı. 

KARAKÜLÇE: GÖZDEN GEÇİRSİNLER
Yerel seçimlerde DSP’ye gelen isimlerin genel seçimlerde CHP için destek hamlesini değerlendiren o dönemin DSP İl Başkanı, DSP İzmir Milletvekilİ Adayı Selçuk Karakülçe, “ Böyle düşünüyorlarsa kendi etik değerlerini, kimlik değerlerini gözden geçirmeleri gerek” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.