Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
BBP İzmir'de görev değişimi

BBP İzmir'de görev değişimi

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende İsmail Gider, il başkanlığı görevini Erdem Öksüz'e devretti.

  • Ege Postası
  • 15.09.2015 - 09:50
Karabağlar'daki yeni adresine taşınan BBP İl Başkanlığı'nda yapılan törende, eski başkan İsmail Gider ve Alperen Ocakları Ege Bölge Başkanlığı'ndan İl Başkanlığı'na getirilen Erdem Öksüz ile partililer katıldı. Görevi devreden İsmail Gider, "BBP olmak zor, Büyük Birlik Partili kalmak çok daha zor. Bu partide paylaşılacak gelirler yok. Bizler sefaya değil, cefaya talip insanlarız. Biz liderimizi bu davaya şehit verdik. Gerek ocak olsun gerekse de parti olsun davamıza bağlıyız. Makamlar, mevkiler geçici. Şu makamı bizden çok daha fazla hizmet edebilecek bir kardeşimize, Erdem Başkan'a devrediyoruz" dedi.

BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz de "Son günlerde artan terör olaylarından millet olarak acımız büyük. Rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dediği gibi terörle mücadele olur, terörle müzakere olmaz. Bu acı günlere gelmemizin sebebi terörle müzakere etmeye çalışanlardır. Sivrisinekler öldürülerek bataklıklar kurutulmaz. Keşke haklı çıkmasaydık, ama yine haklı çıktık. Terör örgütüyle görüşmeler sürdürenler bu işin sorumlularındandır" dedi.

Son zamanlarda HDP binalarına yapılan saldırılarla hiç bir ilgilerinin olmadığını söyleyen Öksüz "22 yıldır yol haritası belli olan Alperenler, kendi başlatmadıkları hiç bir eylemin içerisinde olmamıştır, olmayacaktır. Eğer biz bir eylem başlatırsak; sorun neredeyse orada başlar bitene kadar da sürdürürüz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.