Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de SKM’de atamalar yapıldı: Kime ne görev verildi'

AK Parti İzmir'de SKM’de atamalar yapıldı: Kime ne görev verildi'

SKM başkanı olarak atanan İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan’ın ardından 1’inci Bölge, 2'inci Bölge’de koordinasyonu sağlayacak isimler belli oldu. 1’inci Bölge AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Nazmi Yılmaz’a, 2. Bölge ise Çiğli AK Parti İlçe eski Başkanı Adnan Yılmaz’a emanet edildi. Çalışmaların başında bulunan Doğan, SKM hakkında bilgi verirken,”Koordinatör Başkan Yardımcısı Ömer Gültekin oldu. 1. Bölge’ye Nazmi Yılmaz, 2. Bölge’ye Adnan Yılmaz atandı” dedi. AK Parti İzmir'de SKM’de atamalar yapıldı

  • Ege Postası
  • 14.09.2015 - 15:38
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - 7 Haziran’da parti binasında bulunan seçim koordinasyon merkezi dışında, yoğun tempoda yaşanacak çalışmalara kolaylık sağlaması ve ilçelerde kurulacak seçim ofislerini koordine amacıyla her iki bölgede de birer seçim irtibat merkezi kurulmuştu. 1 Kasım erken seçimleri için 1’inci ve 2’nci bölge çalışmaları il binasında bulunan SKM’den yürütme kararı alındı.

KİME NE GÖREV VERİLDİ'
Ege Postası’na konuşan Doğan atamalarla ilgili bilgi verdi. İşte görev alan o isimler; Koordinatör Başkan Yardımcısı Ömer Gültekin, 1. Bölge Nazmi Yılmaz, 2. Bölge Adnan Yılmaz atandı. 1 Bölge Koordinatörleri Büyükşehir Meclis Üyesi Hakkı Durmaz, Bora Ertan, 2. Bölge’de ise Büyükşehir Meclis Üyesi Çağlar Haspolat, belediye meclis üyesi Tarkan Düzman. Sekretaryadan Sorumlu  Başkan Yardımcılığına Cansu Bozkurt ve Büşra Karakaş getirildi. Seçim ve ve Hukuk işlerinden sorumlu Serdal Çiçekliyurt olurken, yardımcısı Koray Toprakçı olarak belirlendi. Mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Karaman, yardımcısı Timur Bircan ve Ahmet Üzgen atandı. İl SKM’de Programdan Sorumlu  olarak Gerçek Tekin getirildi. Tekin’e belirlenecek olan 4 isim yardımcı olacak.

DOĞAN: HERKESE KAPIMIZ AÇIK
SKM Başkanı Bilal Doğan, “Arkadaşlara tebliğ edeceğiz. Bundan önceki arkadaşlar çok güzel bir çalışma yapmışlar. Çok güzel hafıza ve arşiv bırakmışlar. Çalışmalarının üzerine katkı koymak istiyoruz. Bizim de en az İzmir’de en az 7 7 hedefimiz var. Bu hedefi yakalamak için çalışacağız. Şu anki anketlere baktığımızda AK Parti tek başına iktidarı yakılıyor. Türkiye genelinde yüzde 46’yı geçiyor. Bütün teşkilatımız ilçe yönetimi belediye meclis üyelerimizden partililerimizden yararlanacağız. SKM’de çalışmak isteyen herkese kapımız açık” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.