Dolar 32,2330
%-0.03
Euro 34,7754
%-0.07
Altın 2.438,180
%0.23
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çiğli'de yeni başkan mesaisi

AK Parti Çiğli'de yeni başkan mesaisi

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Avukat Özgür Kaner'in istifasının ardından İl Başkanı Bülent Delican, geçtiğimiz hafta ilçe başkanlığı için toplantı gerçekleştirmişti. Bu görüşme sonrasında öne çıkan isimler belli oldu. Kemal Uslu, Osman Yılmaz, Sedat Karetekin ve Ahmet Tok'un Ankara için yola çıkacağı öğrenilirken, parti kulislerinde ilçe başkanlığı için bu dört kişiden en ağır basan ismin Sedat Karatekin olduğu dillendiriliyor. AK Parti Çiğli'de yeni başkan mesaisi

  • Ege Postası
  • 12.09.2015 - 09:48
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Avukat Özgür Kaner'in istifası  sonrasında, Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun, Çiğli'yi ziyaret ederek, başkan adaylarıyla tek tek görüştüğü istişare toplantısında, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve mahalle sorumlularına ''İlçe Başkanı kim olmalı'' sorusunu yöneltmişti. İlçe başkanlığı için adı geçen isimleri bir araya getiren İl Başkanı Delican'ın,  Mahmut Polat, Mustafa Akar, Ahmet Tok, Osman Yılmaz, Sedat Karatekin, Erkan Saldır, B. Kemal Uslu ile görüştüğü öğrenilmişti. 

USLU, YILMAZ, KARATEKİN VE TOK
Yapılan istişareler sonrasından Ankara'ya çağrılan Kemal Uslu, Osman Yılmaz, Sedat Karatekin ve  Ahmet Tok ilçe başkanlığı için teşkilat yönetimiyle görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmeler sonrasından AK Parti Çiğli İlçe Başkanı belli olacak. 

BAŞKAN ADAYLARIYLA İLGİLİ KULİSLERDE NE KONUŞULUYOR' 
AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı için Ankara'ya davet edilen bu isimler için AK Parti koridorlarında konuşulanlar ise şöyle; 
Parti yönetiminde görev alan ve başkan yardımcılığı görevi yapan Kemal Uslu'nun yönetimde sevilen biri olduğu ancak parti tabanında fazla yer almamasıyla dikkat çektiği, İl yöneticiliği, il genel meclis üyeliği, il başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Osman Yılmaz'ın işlerinin yoğunluğu dolayısıyla çalışmalara fazla zaman ayıramayacağı,  Çiğli esnaflarından partinin iki dönem yönetim kurulu üyeliği yapan ve başkan yardımcılığı görevinde bulunan Sedat Karatekin'in parti tabanın kabul edebileceği isimler arasında yer aldığı söyleniyor. Eski ilçe gençlik kolları başkanı, Adnan Yılmaz'ın döneminde görevden alınmış daha sonra Özgür Kaner'in döneminde ilçe yönetiminde görev almış başkan yardımcısı Ahmet Tok'un ise parti içerisindeki sert tavırlarıyla dikkat çeken bir isim olduğu kulislerde konuşuluyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.