Dolar 32,2316
%-0.03
Euro 34,7868
%-0.04
Altın 2.441,050
%0.35
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de flaş talep: Bizi görevden alın!

CHP İzmir'de flaş talep: Bizi görevden alın!

CHP Bornova İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat, il başkanlığına verdiği dilekçede “Bizi görevden alın” talebinde bulundu.Polat dilekçesinde, saha çalışmalarında yetersiz kalındığına dikkat çekti, oy oranlarının arzu edilen seviyede olmadığını ifade etti. Polat dilekçesinde ilçe yönetiminin önseçimde tarafsızlığını yitirdiğini iddia etti.İlçe Başkan Yardımcısı Polat’ın il başkanlığına “Bizi görevden alın” diye başvurması üzerine İlçe Başkanı Fatma Doğru, Ege Postası’na yaptığı açıklamada, “Başarısız değiliz. İddialar o arkadaşın kendi görüşü" dedi. Başkan yardımcısından şok dilekçe: Bizi görevden alın

  • Ege Postası
  • 11.09.2015 - 12:57
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - 1 Kasım’da yapılacak olan seçime 2 aydan az bir zaman kalırken, CHP İzmir’de ilçelerde sancı var.

BAZI İLÇELER SIKINTILI
Narlıdere ve Tire’de delege seçimi sürecinde yaşananlar Genel Merkez’e kadar uzanırken, tabanda mevcut yönetimlerin görevden alınmasına yönelik beklenti var. Aliağa’da kadın kollarına yerel seçimde DSP’ye çalışmış bazı kadınların atanması kriz yaratırken, İlçe başkanı-ilçe yönetimi-belediye başkan adayı Ahmet Pala ve meclis üyeleri arasında uyum probleminin yaşandığı Menderes’te ise her an yönetimin düşebileceği veya görevden alınabileceği belirtiliyor.

BİZİ GÖREVDEN ALIN!
CHP Bornova’da ise sürpriz bir gelişme yaşandı.  Ege Postası’nın edindiği çok özel bilgiye göre, CHP Bornova İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Polat, il başkanlığına şok bir dilekçe verdi. Polat dilekçesinde saha çalışmalarında yetersiz kalındığına dikkat çekti, oy oranlarının azu edilenin altında kaldığını ifade etti. Polat, dilekçesinde ayrıca  ilçe yönetiminin önseçimde tarafsızlığını yitirdiğini iddia etti. Polat delege seçimlerinde ilçe yönetiminin parti tüzüğüne aykırı davrandığını öne sürdü. Polat,  mevcut ilçe başkanı Fatma Doğru ve kendisininde yer aldığı ilçe yönetimiyle 1 Kasım’daki seçime gidilmesinin hata olacağını dile getirdiği dilekçesinde il yönetiminden ilçe yönetiminin görevden alınmasını talep etti. 

DOĞRU: BAŞARISIZ OLMADIK!
İlçe Başkan Yardımcısı Polat’ın il başkanlığına “Bizi görevden alın” diye başvurması üzerine İlçe Başkanı Fatma Doğru, Ege Postası’na yaptığı açıklamada, “Seçim sonuçlarımız belli. Ne yerel seçimde ne genel seçimde ne de cumhurbaşkanlığında başarısız olmadık. O arkadaşın kendi görüşü. Dilekçeyle ilgili neden böyle yaptığını kendisine soracaktık ancak son yönetim kurulu toplantısına katılmadı” dedi.


3,5 YILDIR GÖREVDELER!
CHP Bornova'da Nisan 2012'de başkanlığa Enver Dündar seçilmiş, Dündar'ın belediye başkan aday adayı olması sonrası yönetim içinde yapılan seçimde yeni başkan Fatma Doğru olmuştu. Bornova'da ilçe yönetimi 3,5 yıldır görevde.

İl başkanlığına gelen dilekçenin ilk il yönetim kurulu toplantısında masaya yatırılacağı öğrenildi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.