Dolar 32,2552
%0.04
Euro 34,7840
%-0.05
Altın 2.448,840
%0.67
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kongreye İzmir penceresinden damga vuran kare

Kongreye İzmir penceresinden damga vuran kare

Aralarında sorun olduğu iddia edilen ve uzun süredir pek fazla yan yana gelmeyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve geçen sene Genel Merkez’in isteğiyle istifa eden İl eski Başkanı Ömer Cihat Akay’ın AK Parti’nin 5. Olağan Kongresi’ndeki adeta düşman çatlatan pozu sosyal medyada en fazla beğenilen fotoğraflar arasında yer aldı. Kongreye İzmir penceresinden damga vuran kare

  • Ege Postası
  • 12.09.2015 - 16:35
EGE POSTASI - Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun tek aday olarak girip yeniden genel başkan seçildiği AK Parti 5. Olağan Kongresi Ankara’da gerçekleşti.

Kongrede oy kullanmak için İzmir delege heyeti tam kadro Ankara’ya gitti. İzmir Teşkilatı kongre salonunda ilgi odağı olurken, özellikle halef ile selefin birlikte yer aldığı kare dikkat çekti.

PARTİLİLER MUTLU OLDU
Aralarında sorun olduğu iddia edilen ve uzun süredir pek fazla yan yana gelmeyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve geçen sene Genel Merkez’in isteğiyle istifa eden İl eski Başkanı Ömer Cihat Akay’ın adeta düşman çatlatan pozu sosyal medyada en fazla beğenilen fotoğraflar arasında yer aldı. Karede Akay’ın başkanlığı döneminde uyum problemi yaşadığı İl eski Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar ile kulislere zaman zaman ‘Delican’la ters düşüyor’ diye yansıyan Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili, AK Parti İzmir SKM Başkanı Bilal Doğan’ın da yer alması dikkat çekti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.