Dolar 32,5121
%0.28
Euro 34,8752
%0.21
Altın 2.440,770
%0.23
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Alabay, şantiyede coşkuyla karşılandı

Alabay, şantiyede coşkuyla karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Adnan Alabay Karşıyaka Belediye şantiyesinde çalışan işçilere sürpriz kahvaltı ziyaretinde bulundu. Alabay şantiyede coşkuyla karşılandı

  • Ege Postası
  • 25.03.2015 - 12:16
Belediye işçilerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Adnan Alabay İzmir 2. Bölgeden 57. Sıradan adaylığını koyan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapmak için desteklerinizi bekliyorum. Sandığa gittiğinizde benden önce Genel Başkanım için oy kullanmanızı istiyorum diye konuştu.
 
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na 4 yıllık yetki istedi
 
7 Haziran seçimlerinde işçinin, emekçinin yanında olan Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunu’da Başbakan yapalım çağrısı işçilerden büyük alkış aldı.
 
Halk büroları açacağım!
 
Alabay, "Ankara'da evim, bürom olmayacak. Halka hizmet için halk büroları açıp işçilerle ve halkımla dertleşip içinizden biri, Ankara'daki sesiniz olacağım. Genel  Başkanım Kemal Kılıçdaroğlunu da Başbakan yapacağım. Genel Başkanımla omuz omuza halkım için durmaksızın çalışacağım" dedi.
 
“Alabayla umuda gülümsüyoruz”
 
Kahvaltı sonrası Karşıyaka Belediyesi işçileriyle hatıra fotoğrafı çektiren Adnan Alabayla işçiler arasındaki diyalog umudun resmini gözler önüne serdi. İlçe başkanlığı sırasında kapıları sonuna kadar açan “efsane başkan” işçinin, emekçinin haklarının kapılarını da sonuna kadar açacaktır diyen işçiler geleceğe umutla gülümsedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.