Dolar 32,2064
%0.13
Euro 35,1177
%0.07
Altın 2.476,620
%0.36
Bist-100 10.217,00
%0.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin mahalle temsilcileri ile bir araya geldi

Engin mahalle temsilcileri ile bir araya geldi

CHP'nin İzmir 2. Bölge milletvekili aday adayı Ali Engin, Karşıyaka’da mahalle temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda gördüğü yoğun ilgiden ve destekten oldukça memnun görüldü. "Partinin emekçileri" diye adlandırdığı mahalle temsilcilerine önemli açıklamalarda bulunan Ali Engin, konuşmasına kendisini yalnız bırakmayan tüm üyelere teşekkür ederek başladı. Mahalle temsilcileri ile bir araya geldi

  • Ege Postası
  • 24.03.2015 - 15:26
İZMİR - Salonu tamamen dolduran yaklaşık 300 Karşıyaka Mahalle Temsilcilerine uzun soluku bir konuşma yapan Ali Engin, önemli konuların altını çizdi.

"Vekil olmak yetmez"
Engin yaptığı samimi açıklamalarda, partisinin iktidar olduktan sonra Türkiye'yi her alanda değişime sokacağını vurguladı. Ülkenin büyük bir kesimine Karşıyaka'dan seslenen usta siyasetçi, "Bizler adaylar olarak hizmet etmek arzusu ile çalışıyoruz. Herbirimiz CHP iktidarının vekilleri olmak istiyoruz. Fakat Türkiye'nin bulunduğu bu karanlık ortamdan dolayı ödevlerimiz vekil olmakla bitmiyor" dedi. Engin, vekil olursa  tarlası hacizli çiftçinin de yardımına koşçaklarını, evinde şiddet gören kadınlarımıza da yardım edecek projelere sahip olduklarını açıkladı.

"Herkes için CHP"
AKP'nin antidemokratik yönetimini kendi uslubu ile eleştiren Ali Engin, "AKP'nin Türkiye'de istikrar var" ifadesine yer verdi.  Ülkede ki işsizliğin günden güne artığını, üretimden uzaklaşıp hazıra konma arzusuyla her ihtiyacın yurtdışından karşılandığı ve kaos içerisine sürüklenmiş bir toplumda mevcut hükümetin istikrar söylemlerine itibar etmeyin uyarısında bulundu.

"Biz hep CHP dedik"
Kendisini dinleyen kalabalığa 12 yıllık karanlık çağın aydınlanmasına sayılı günler kaldığını açıklayan Ali Engin, "Partimizin tüm çalışmaları yeni bir Türkiye içindir. Hedefimiz  zenginden alıp fakire vermek değil, herkesin üretime katıldığı bir toplum yaratarak refah seviyesini yükseltmek olacaktır" dedi.

CHP'nin geçmiş dönemlerde barajı geçemediğini hatırlatan Ali Engin, o günden bu güne hep CHP'nin yanında olduğunu açıklarken, "CHP'de bir yere gelememiş kişililerin şimdilerde hangi sularda yüzdükleri ortada. Ön seçim bu hataları parti içinde bir daha yaşanmaması için çok önemlidir" ifadelerine yer verdi.

İlk oy Genel Başkana
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den ilk sırada çıkacağını yineleyen Engin, kendisi ve tüm parti üyelerinin aynı görüşte olduğunu söyledi. Ön seçimde kullanılacak diğer oylar içinde "İzmirli adaylarla, partiye emek verenlerle" yola devam edilsin uyarında bulundu.

Konuşması sık sık Karşıyaka Mahalle temsilcilerinin yoğun alkışları yüzünden kesilen  Ali Engin, son olarak İzmir'den bir başbakan çıkarak olmalarının heyecanını yaşadığı belirtti.
Ali Engin, "Demokrasi istiyorsak, özgür bir toplum hayal ediyorsak bunu yapabilecek tek örgüt Cumhuriyet Hak Partisi ve siz değerli emekçileridir" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.