Dolar 32,1409
%-0.07
Euro 35,0360
%-0.16
Altın 2.465,440
%-0.1
Bist-100 10.166,00
%0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adnan Alabay dolu dizgin

Adnan Alabay dolu dizgin

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Eski İlçe Başkanı 2. Bölge Miletvekili Aday Adayı Adnan Alabay,Devrim Şehidi Kubilay'ın ilçesi Menemen'den başladığı önseçim çalışmalarına dolu dizgin devam ediyor. Adnan Alabay önseçim çalışmalarında

  • Ege Postası
  • 24.03.2015 - 13:23
HALK OFİSİNİ AÇACAĞIM

Halkla ve örgütle yaptığı her toplantıda yoğun ilgiyle karşılanan Alabay,vekil olması halinde bölgesinde "Halk ofisleri" açacağını ve bunun İzmirli'nin istek ve sorunlarının mecliste yer alabilmesi için çok etkili bir araç olacağını dile getiriyor.

İZMİR'İN TIKANAN PROJELERİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

İzmir'in bütün problemlerinin çözümü için elinden geleni yapacağını belirten Alabay,"Halk ofisimizde bize iletilen her sorun, her istek muhakkak mecliste yer alacak,İzmir'in tıkanan projelerinin takipçisi olacağım, çözümü için her kapıyı çalacağım"diyor.

İZMİR KULÜPLERİ BUNU HAKETMİYOR

İzmir sporuna değinen Alabay,"İzmir kulüplerinin bulunduğu liglerin üstünde yer alması gerektiğini ve bunun için siyasi olarak değil Adnan Alabay olarak her türlü desteği arayacağı"sözünü veriyor. Siyasetin sporun bu kadar fazla içinde olmasının doğru olmadığını savunan Alabay İzmir kulüplerinin de bu siyasi çekişmelerden  kötü etkilendiğini belirtiyor.

SOSYAL MEDYADAN SIKI TAKİP

Önseçim çalışmaları sürecinde sosyal medyayı da çok etkili kullanan Alabay'ın sosyal medya paylaşımları da büyük ilgi görüyor. Gerek Türkiye gündemi gerek İzmirle ilgili yayınlanan paylaşımlar tıklama rekoru kırıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.