Dolar 32,2427
%0.25
Euro 35,1469
%0.16
Altın 2.464,070
%-0.15
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Gök'ten parti içi mesaj yağmuru: Çalışmama lüksümüz yok

CHP'li Gök'ten parti içi mesaj yağmuru: Çalışmama lüksümüz yok

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Songül Gök Türkiye’nin mali dar boğazdan ve yalnızlaştırılmış dış politakadan kurtularak sürüklendiği uçurumdan çıkmasının tek yolunun CHP iktidarı olduğunu söyledi. Tüm CHP’lilere çağrıda bulunan Gök “Birbirmizie küsme, darılma ve çalışmama lüksümüz yok” dedi. CHP'li Gök'ten parti içi mesaj yağmuru

  • Ege Postası
  • 25.03.2015 - 10:19
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Songül Gök çalışmalarına Bayraklı Soğukkuyu Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’nde devam etti. Her iki mahallede de CHP üyeleriyle buluşan Gök, yalnız milletvekili adaylarının ve parti örgütlerinin değil, CHP’ye gönül vermiş herkesin CHP’yi iktidara taşımak için var gücüyle çalışması gerektğini vurguladı.AKP iktidarı altındaki karanlık günlerden kurtulabilmek ve ülkeyi sürüklendiği uçurumdan kurtarabilmek için tek yolun CHP iktidarı olduğuna dikkat çeken Gök, Türkiye’nin ve yurttaşların tek seçeneğinin CHP iktidarı olduğunu söyledi. Parti olarak muhalefette kalmak gibi bir lüksü olmadıklarını aktaran Gök “Bizim Cumhuriyet Halk Partililer olarak küstüm, çalışmayacağım deme şansımız yok. Böyle bir lüksümüz kalmadı. Her birimiz tüm gücümüzle çalışmalı ve patimizi iktidara taşımalıyız. Bu ülkemizin ve bizim son şansı. Bu çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın son şansı. Bu tarlada, fabrikada çalışan işçilerimizin köylülerimizin son şansı. Bu sabahın ilk ışıklarıyla evine alın terinin karşılığını götürebilmek için dükkanının kapısını açıp gecenin geç saatlerinde kapatan esnafımızın son şansı. Bu hepimizin son şansı. Bu yüzden kimsenin kimseye küsme, darılma, alınma şansı yok. Ben milletevekilliği için seçilirim ya da seçilmem. Hiç önemli değil. Partimi iktidara taşımak için son ana kadar tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum” dedi.


SÖZ EMEKTEN DOĞAR
16 yıl aradan sonra parti içinde bir önseçimin yapılmasının önemine de değinen Gök,bundan sonraki dönemlerde parti içi demokrasinin doğru işleyebilmesi için mümkün olduğunca çok partilinin önseçimde oy kullanması gerektiğini vurguladı. Partililerden parti için emek vermiş örgütten gelen isimleri seçmesini isteyen Gök “Tarlada izi olanı seçin. Söz emekten doğar. Bundan böyle önseçimlerin yapılmasını istiyorsak partiye emek vermiş arkadaşları seçmemiz gerekiyor. Bu arkadaşlar bundan sonraki önseçimlerin de garantisi olacaktır. Umuyorum ki önümüzdeki dönemlerde de belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz atamayla değil, bizzat bizim tarafımızdan önseçimle seçilecektir. Ne kadar çok katılım sağlar ve doğru adaylara oy kullanırsak önseçim de o derece misyonunu yerine getirmiş olacaktır” diye konuştu.
YOLSUZLUĞU ÇÖZERSEK YOKSULLUĞU ÇÖZERİZ
Konuşmasının devamında Türkiye’nin içinde bulunduğu en büyük sorunun yoksulluk ve işsizlik olduğunu  dile getiren Gök, yoksulluğun bir kader olmadığını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Kaynaklarımızı doğru kullanarak yoksulluğu aşabiliriz. Yolsuzluğu önlediğimizde bile yoksulluğun yüzde 50’sini çözüyoruz. AKP iktidarına baktığımızda ne görüyoru? Yandaşların ceplerine aktarılan paralar, 1001 odalı saraylar, 700 bin dolarlık saatler. Bakara’dan makara yaparak yoksulluğu yöneten kirlenmiş bir iktidar. Biz yoksulluğu yönetmek için değil, çözmek için geleceğiz. Eğer yandaşa peşkeş çekme kaygınız yoksai herkese adil dağıtarak yoksulluk belasını çözecek kadar bu ülkenin kaynağı var.”
AKP AYAKTA KALAMAZ
Yoksulluğu çözmenin ilk olarak doğru ğlanlamadan geçtiğinin altını çizen Gök, “Yarın uyanıncane yapacağını planlamayan bir iktidar tarafından yönetiliyoruz ve bu tüm yurttaşlarımızı etkiliyor. Hiç birimiz gelecek için bir plan yapamaz olduk. İktidar tarafından bilinçli bir şekilde geleceksizleştiriliyoruz. Çünkü yarınını planlayabilen ekonomik özgürlüğünü kazanmış bireylerden olaşan bir ülkede AKP iktidarı ayakta kalamaz. Kabul görmez. Kadınlar, gençler baskı altında tutulamaz. İşte bu yüzden CHP olarak iktidara gelmeli ve bu gidişe bir son vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.