Dolar 32,2159
%0.16
Euro 35,1251
%0.1
Altın 2.473,010
%0.21
Bist-100 10.189,00
%0.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır, işçilerin emek kantarına çıktı

Bayır, işçilerin emek kantarına çıktı

CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Tacettin Bayır, Karabağlar Belediyesi Ulaşım Hizmetleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan ve Konak Belediyesi Asfalt Şantiyesi’nde çalışan işçileri mesai öncesi ziyaret etti. Bayır, işçilerin

  • Ege Postası
  • 25.03.2015 - 10:25
CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Tacettin Bayır, Karabağlar Belediyesi  Ulaşım Hizmetleri, Temizlik İşleri,  Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışan ve  Konak Belediyesi Asfalt Şantiyesi’nde çalışan işçileri mesai öncesi ziyaret etti.  Ziyaret sırasındaki fotoğraf çekimi sırasında kantarın üstüne çıkan Bayır ve Aday Adayları için; İşçiler, Bayır’a her emek verdiği yıl için 1 ton hesabı ile, Tacettin Başkanımız 32 ton geldi diyerek, diğeri aday adaylarına takıldılar.

Her Belediye, CHP’ Genel Merkezini Örnek Almalı
İşçilerle kahvaltı edip, sohbet eden Bayır’a ‘’Milletvekili seçilirseniz, taşerona karşı duruşunuz nasıl olacak’’ sorusuna,  ‘’Biz emek eksenli bir partiyiz. Emeğin çıkarını gözeten, kollayan, alınterinin yanında olan bir partiyiz. CHP Genel Merkezi’nde çalışan taşeron işçiler, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu tarafından kadroya alındı. Bu sonuç, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun ve CHP Yönetiminin taşerona karşı duruşunu gösterir.Bu örnek kararın, CHP’li tüm Belediyelerce de örnek alınıp, derhal uygulanmaya geçilmesi gerekmektedir. CHP İktidarında taşerona, dur diyeceğiz. Emeğin hakkını, emek ekseni üzerinde kurulu bir parti olarak vereceğiz.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.