Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akkapılılardan Aldırmaz’a havuz teşekkürü

Akkapılılardan Aldırmaz’a havuz teşekkürü

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ziyaret ettiği Akkapı Mahallesi’nde Muhtar Fikret Gizir’den bölgenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.Akkapı Mahallesi’nde geçen yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 12:22
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ziyaret ettiği Akkapı Mahallesi’nde Muhtar Fikret Gizir’den bölgenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

Akkapı Mahallesi’nde geçen yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan yüzme havuzunu da ziyaret eden Zihni Aldırmaz, burada mahalle sakinlerinin büyük ilgisi ile karşılaştı. Zihni Aldırmaz’a teşekkür eden mahalle sakinleri, “Mahallemize yaptığınız hizmetler için size teşekkür ediyoruz. Yaptırdığınız yüzme havuzu da bizi çok mutlu etti. Sizin göreve geldiğiniz döneme kadar Güney Adana hizmet fakiriydi. Sizinle hizmet gördük.” dediler. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da Adana’nın her noktasına eşit hizmet götürme gayretinde olduklarını söyledi. Havuzda eğitim alan çocuklarla ilgilenen Zihni Aldırmaz onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Zihni Aldırmaz’ın Akkapı Mahallesi’ne yaptığı ziyaret sırasında ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz de hazır bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.