Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ay: Kozanlılar çok şanslı

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ay: Kozanlılar çok şanslı

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay ve yönetimi, Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan’ı makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası AK Parti Kozan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kurtaran...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 11:39
AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay ve yönetimi, Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan’ı makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası AK Parti Kozan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kurtaran ve yönetimi ile İskele Restoran’da bir araya gelerek yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunan heyet daha sonra Başkan Özgan tarafından Derin Sis adlı tekne ile baraj turu yaptı.

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ay, “Bugün seçim çalışmaları ve teşkilat ile bir araya gelmek için Kozan ilçemize geldik. Çok değerli bir başkanımız var burada. Yaptığı hizmetler ile Kozan’da ne kadar takdir ediliyorsa Adana’da da adından öyle adından söz ediliyor. Bugün ilçeye yapılan hizmetleri geldik ve yerinde gördük. Kozanlılar gerçekten çok şanslı. İnşallah 2014 seçimlerinde de hep beraber ak belediyeciliği sürdürmek için mücadele edeceğiz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Kazım Özgan, “İl Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimine ilçemize gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün bu güzel ortamda il ve ilçe gençlik kollarımız birlikte çalışma gerçekleştiriyorlar. Biz de bu arada ilçemizi tanıtma imkanı bulduk. Mübarek Ramazan ayında bir aradayız. İl gençlik kolları başkanıma teşekkür ediyorum. Kendileri partimizin çalışmalarını çok iyi bir şekilde tanıtıyorlar. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye kaydetti.

AK Parti Kozan Gençlik Kolları Başkanı Kurtaran da “İl Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Ay ve ekibine ilçemize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hem Kozanımızı tanıtma adına hem de gezi anlamında ve teşkilat çalışmaları hakkında bizleri gerçekten Sayın Başkanımız onurlandırdılar.” şeklinde konuştu. Program sonrasında SODES Düşler Alemi ve Kozan Kalesi gezildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.