Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zihni Aldırmaz orucunu ASKİ personeli ile açtı

Zihni Aldırmaz orucunu ASKİ personeli ile açtı

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü’nün personeli için verdiği iftara katıldı. Zihni Aldırmaz, ASKİ şantiyesinde düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 11:30
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü’nün personeli için verdiği iftara katıldı.

Zihni Aldırmaz, ASKİ şantiyesinde düzenlenen ve yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftarda orucunu personelle birlikte açtı. İftar sonrası bir konuşma yapan Zihni Aldırmaz, “Esas olan 5 yıldızlı otellerde değil, 5 yıldızlı sevgide kucaklaşmak.” ifadesini kullandı. Bir aile yemeği yapmak istediklerini ve bu yüzden şantiyeyi tercih ettiklerini anlatan Zihni Aldırmaz, “Bu düşünceyle 5 yıldızlı bir otelde değil, burada iftarımızı açıyoruz. Burada kendi evimizde ailelerimizle birlikteyiz. Bizler Adana’ya en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Ancak başarının en büyük mimarı sizlersiniz.” dedi.

ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz de iftara katıldıkları için personele teşekkür etti. Öte yandan Zihni Aldırmaz, iftar sonrası dua okuyan Abdullah Toprak isimli çocuğa dizüstü bilgisayar hediye etti. ASKİ’nin iftarına Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.