Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Coş: Yüreğir yatırımlarla her geçen gün daha da gelişiyor

Vali Coş: Yüreğir yatırımlarla her geçen gün daha da gelişiyor

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, büyük kamu yatırımları ile hızla gelişen Yüreğir’in yeni yapılacak adliye binasıyla sadece Adana’nın değil bölgenin de adli merkezi olacağını söyledi. Vali Hüseyin Avni Coş, Yüreğir Belediye Başkanı...

  • Ege Postası
  • 02.08.2013 - 12:21
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, büyük kamu yatırımları ile hızla gelişen Yüreğir’in yeni yapılacak adliye binasıyla sadece Adana’nın değil bölgenin de adli merkezi olacağını söyledi.

Vali Hüseyin Avni Coş, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret etti. Yapılan güzel çalışmalar için Başkan Çelikcan’ı takdir ettiğini belirten Coş, “Güzel çalışmalarınızın devamını diliyorum.” dedi. Özellikle Ramazan ayı boyunca her gün ayrı bir semtte vatandaşlarla buluşmanın onlarla birlikte iftar yapmanın önemine değinen Vali Coş, “Her gün ayrı bir semtte vatandaşlarla buluştuğunuzu biliyoruz, izliyoruz, takdir ediyoruz. Bu güzel uygulamayı başlatmış olmanız bugüne kadar başarı ile sürdürmeniz gerçekten takdire şayan. Ramazan vesilesi ile hizmeti verenle hizmeti alan aynı sofrada bereket ikliminde buluşuyor. Bu ve bunun gibi hayırlı hizmetlerinizin devamını diliyoruz.” dedi.

Vali Hüseyin Avni Ços, Yüreğir’in belediyenin yaptığı kültür evi ve kültür merkezi gibi hizmetlerin yanında, büyük kamu yatırımlarıyla hızla geliştiğini aktardı. Yeni adliye binasıyla ilçenin sadece Adana’nın değil bölgenin de adli merkezi olacağını ifade eden Coş, “Sağlık kampüsümüz aynı şekilde. Bu arada özel yatırımların da son yıllardaki merkezi Yüreğir ilçemiz olmuştur. Yüreğir şehrimizin gözde yaşam alanı olmaya doğru hızla ilerlemektedir.” şeklinde konuştu.

Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise şunları söyledi: “Şehri yönetenler elbirliği, güç birliği yaparak daha iyi hizmet sunabilir. Valimizin liderliğinde Adana’da güzel şeyler yapılmaya başlandı bu birliktelik ve bunun doğuracağı hizmetler bundan sonra da artarak devam edecektir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.