Dolar 32,3667
%-0.35
Euro 34,7691
%-0.11
Altın 2.394,190
%-1.18
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'li İmar Komisyonu üyesi Kökoğuz: “Vatandaşın lehinde çalışacağız”

AK Parti'li İmar Komisyonu üyesi Kökoğuz: “Vatandaşın lehinde çalışacağız”

AK Parti İzmir’de yaşanan “Müteahhit meclis üyeleri imar komisyonlarında yer almasın” tartışmasının ardından Büyükşehir Belediyesi’ndeki İmar Komisyonu’na AK Parti grubundan iki mimar, bir akademisyen seçildi. Komisyonda yer alan AK Partili Kökoğuz, “Vatandaşın lehinde, işlerin hızlı yürütülmesi için hep birlikte çalışacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.04.2014 - 15:00
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) – AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın, “Müteahhit meclis üyeleri imar komisyonlarında yer almasın” tavsiyesi parti içinde görüş ayrılıklarını beraberinde getirmişti. AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ve İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Kenan Çakar arasındaki “müteahhit” tartışması Çakar’ın istifasıyla sonuçlanmıştı.

İKİ MİMAR BİR AKADEMİSYEN
Dün gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında İmar Komisyonu’na CHP’den Sırrı Aydoğan, Aydoğan Hepdemirgil, İrfan Aras, Bülent Rüzgar, Yeşim Tekoğlu ve Muzaffer Tunçağ, AK Parti’den ise mimar Ali Kökoğuz, Poyracık eski Belediye Başkanı, akademisyen Ahsen Özçam, mimar Ayşegül Duran Türker seçildi. 

FAYDALI OLABİLMEK İÇİN
AK Partili İmar Komisyonu Üyesi Kökoğuz, “İmar Komisyonu imar kanunu, ilgili yönetmelikleri, şehrin gelişmesine katkıda bulunmak için var. Yasa ve yönetmeliğe uygun, vatandaşın lehinde, hızla işlerin yürütülmesi, çıkartılması, kenti ve insanımıza faydalı olabilmek için çalışacağız. Müteahhitlerin imar komisyonlarında yer almaması konusunu çok iyimser bir şekilde konuşulmuştu. ‘Dedikoduya mahal verilmesin, bunlara dikkat edin’ denildi. Prensip olarak değerlendirildi. Örnek bir meclis üyeliğini bu dönemde de sergileyeceğiz” dedi.    

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.