Dolar 32,2737
%-0.64
Euro 34,6278
%-0.51
Altın 2.415,300
%-0.31
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de koordinasyon toplantısı: Yıldırım'dan adaylara uyarı

AK Parti İzmir'de koordinasyon toplantısı: Yıldırım'dan adaylara uyarı

Ankara’da yaşanan terör saldırı sonrası siyasi partiler saha çalışmalarına ara verirken, parti içi koordinasyon toplantıları sürüyor. AK Parti İzmir İl Başkanlığı, il binasında milletvekili adaylarının katılımıyla toplantı gerçekleştirdi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’ın adaylara, “ Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin. Her söylediğinizi düşünerek konuşun. Üzerine düşünmediğiniz hiçbir konuda açıklama yapmayın” uyarısında bulunduğu öğrenildi. AK Parti İzmir'de koordinasyon toplantısı

  • Ege Postası
  • 12.10.2015 - 16:25
EDA EBRU NANECİ/HABER SERVİSİ- AK Parti İzmir İl Başkanlığı, il binasında milletvekili adaylarının katılımıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda İl Başkanı Bülent Delican, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, SKM Başkanı Bilal Doğan ile birinci ve ikinci bölge milletvekili adayları hazır bulundu.

Toplantıda milletvekili adayları yaptıkları saha çalışmalarındaki izlenimlerini paylaşırken, bazı isimler belediye başkanları ve meclis üyelerinin çalışmalarda yanlarında yer almaları gerektiğine vurgu yaptı.

YILDIRIM UYARILARDA BULUNDU
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım’ın adaylara seçime az bir süre kaldığını bu nedenle saha çalışmalarını hızlandırmaları gerektiği telkininde bulunduğu öğrenilirken, özellikle az oy alınan yerlere gidilmesini istediği belirtildi.

SÖYLEDİĞİNİZİ DÜŞÜNEREK KONUŞUN
Yıldırım’ın adaylara, “ Ağzından çıkan sözlere dikkat edin. Her söylediğinizi düşünerek konuşun. Üzerine düşünmediğiniz hiçbir konuda açıklama yapmayın” uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Yıldırım, adaylardan ilçe başkanlarıyla iletişimi koparmamalarını istedi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 18 Ekim’de Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştireceği mitingin hazırlıkları da toplantıda konuşuldu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.