Dolar 32,2061
%-0.11
Euro 34,7266
%-0.21
Altın 2.450,700
%0.75
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de 4 büyük ilçenin başkanı değişiyor

AK Parti İzmir'de 4 büyük ilçenin başkanı değişiyor

İlçe ve il kongre tarihini netleştirmek için yoğun çalışmasını sürdüren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, gazetemize yaptığı açıklamada Mart ayı içinde tüm ilçe kongrelerinin tamamlanmış olacağını açıkladı. Nisan ayının ikinci ya da üçüncü haftasında ise il kongresini gerçekleştirmeyi hedefliyor. İl Başkanı Şengül, son durumu  ise yarın Ankara’da gerçekleşecek olan İl Başkanları Toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Genel Merkez yöneticileriyle yapacağı görüşmelerin sonunda açıklayacak. Şengül'den kongre raporu

  • Ege Postası
  • 20.02.2018 - 10:57

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, yoğun mesaisini ilçe kongre takvimini başlatarak sürdürürken, metropol ilçeler ile diğer ilçelerde ilçe başkanları değişimi için görüşmelerini sürdürüyor. Metropolde Karşıyaka, Konak, Gaziemir ve Bornova ilçe başkanlarının değişimi kesinleşti. İlçe koordinatörleri, ilçe başkanları, teşkilat mensupları ile görüşerek değişim raporunu hazırlayan Aydın Şengül, Mart ayı içinde tüm ilçe kongrelerini tamamlamayı amaçlıyor.

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN'IN PROGRAMINA GÖRE NETLEŞECEK

İl Başkanı Şengül, il kongresi için de Nisan ayının ikinci ya da üçüncü haftasını düşündüklerini ancak katılım durumlarını netleştirmek için son kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile görüştükten sonra vereceğini söyledi.

ŞENGÜL: İL KONGRESİ NİSAN'DA

Egepostası’na açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül, “Nisan’ın ikinci haftası ya da sonraki haftası. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla Ankara’da görüşüp onların vereceği tarihe göre netleştirmiş olacağız. Katılım durumlarına göre netleştireceğiz” dedi.

TAKVİM ANKARA DÖNÜŞÜ AÇIKLANACAK

İl binasında bugün de çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin tebrik ziyaretlerini kabul eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, netleşen 4 ilçe dışındaki ilçelerin kongre takvimi ile değişim gerçekleşmesi beklenen ilçe başkanları çalışmasını sürdürecek.

RAPORU GENEL MERKEZ'E SUNACAK

Yarın partisinin Ankara’da gerçekleşmesi beklenen İl Başkanları Toplantısı’na katılacak olan Aydın Şengül, burada AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş’a son durum hakkındaki raporunu sunup istişare edecek. Ankara dönüşünde ise ilçe kongre takvimini ve değişim yaşanacak ilçe başkanlarının listesini parti teşkilatına açıklayacak.

ŞENGÜL: İLÇE KONGRELERİ MART AYINDA TAMAMLANMIŞ OLACAK

Kongre maratonu ve ilçe başkanları değişimi hakkında Egepostası’na açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe kongrelerini de Mart ayı içinde tamamlamış olacaklarını söyleyerek,“Mart ayı içinde ilçe kongrelerini başlatıp bitirmeyi hedefliyoruz. Şu anda ilçelerimizin tarihlerini belirliyoruz. 4 ilçe netleşti. Diğerlerini de netleştiriyoruz. Bugün ve yarın arkadaşlarla da görüşüp hepsini netleştiririz” diye konuştu.

ŞENGÜL: İLÇE BAŞKANLARINDA DEĞİŞİM OLACAK

İlçe başkanlarının önemli bir bölümünde revizyona gideceğini, sayının henüz netleşmediğini kaydeden İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe başkanlarıyla ve teşkilat üyeleriyle görüşmelerinin sürdüğünü aktararak, şu bilgileri verdi: “Henüz sayı net değil. Ama bir değişim olacak. Görüşmelerimiz devam ediyor. En son Sayın Başbakanımızla görüştükten sonra nihai kararı vereceğiz. Vekillerimizle, sayın Genel Başkan Yardımcımızla ve ilçe başkanlarıyla görüştük. Ankara’da hem sayın Başbakanımızla hem genel merkezle görüştükten sonra son kararı vereceğiz ve açıklayacağız.”

METROPOLDE 4 İLÇE BAŞKANI DEĞİŞECEK

Öte yandan Ankara dönüşü ilçe kongre takvimini ve ilçe başkanlıklarında yaşanacak değişiklikleri açıklaması beklenen AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün en 14-15 ilçe başkanının değişimini yapacağı belirtiliyor. Edinilen bilgilere göre metropolde Karşıyaka, Konak, Gaziemir, Bornova’da ilçe başkanlarının değişimine kesin gözüyle bakılıyor. Çevre ilçelerde ise Foça, Tire gibi ilçeler de değişim yaşanacak. Aliağa, Menemen ve Çiğli görüşülüyor ancak son karar henüz verilmedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe başkan değişimleri için hem ilçe başkanlarıyla görüşüyor hem ilçe koordinatörlerinden raporlar alıyor hem teşkilat üyelerini kabul ediyor.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.