Dolar 32,1942
%-0.02
Euro 35,0019
%-0.01
Altın 2.521,140
%0.82
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de kongre takvimi başlıyor

AK Parti'de kongre takvimi başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden il başkanı olarak atadığı eski Milletvekili Aydın Şengül, çalışmalarına hızla başladı. Geciken ilçe ve il kongre sürecini hemen başlatma kararı alan ve ilk toplantısını ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdikten sonra bu hafta Ankara’daki İl Başkanları Toplantısı’na katılacak olan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe kongre takvimini Mart ayının ilk haftasında başlatma kararı aldı. Şengül'ün 20'ye yakın ilçede yeni isim belirleyeceği belirtildi. 20'ye yakın ilçede yeni isim belirlenecek

  • Ege Postası
  • 19.02.2018 - 10:32

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Bülent Delican’ın yerine atanan İl Başkanı Aydın Şengül, merakla beklenen ilçe kongre takvimi için düğmeye bastı.

Yaklaşık 45 ay il başkanlığı yapan Bülent Delican’dan görevi geçen hafta sonu alıp çalışmalara hemen başlayan, ilk olarak, milletvekillerinin de katılımıyla ilçe başkanlarıyla toplantı yapan Şengül’ün ilk işi kongre takvimi oldu. 

İLÇE KONGRE TAKVİMİ MART AYININ İLK HAFTASI BAŞLIYOR

Koltuğuna resmen oturduğu gün yaptığı toplantının ardından ertesi gün de ilçe başkanlarıyla tek tek görüşen İl Başkanı Şengül, ilçe kongre takvimini Mart ayının ilk haftası başlatma kararı aldı.

PERŞEMBE GÜNÜ ANKARA YOLCUSU

Mevcut il yönetimiyle çalışacak olan ve geciken ilçe kongrelerini hızla yapıp,  ardından il kongresini gerçekleştirmeyi hedefleyen Şengül, Perşembe günü partisinin genel merkez binasında yapılacak il başkanları toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gidecek.

TAKVİM KINIK-BERGAMA-BEYDAĞ-KİRAZ İLE BAŞLIYOR

Ankara’daki İl Başkanları Toplantısı'na katılımının ardından tekrar İzmir’e dönecek olan İl Başkanı Şengül, ilçe kongre takvimini Kınık, Bergama, Beydağ ve Kiraz ile başlatacak. Egepostası’na konuşan Aydın Şengül, “Takvim sıkışık. Bu Perşembe günü Ankara’da il başkanları toplantısına katılacağım. İlçe kongreleri için ilk takvimi belirledik. Mart ayının ilk haftası, Cumartesi günü Kınık ve Bergama, Pazar günü de Beydağ ve Kiraz ile ilçe kongrelerimiz başlayacak. Ardından tüm ilçe kongrelerimizin takvimini sırasıyla belirleyip hızla tamamlayacağız” şeklinde bilgi verdi.

ŞENGÜL’ÜN 20'YE YAKIN İLÇEDE YENİ İSİMLER BELİRLEYECEĞİ BELİRTİLİYOR

Öte yandan mevcut il yönetimiyle kongre takvimini yürütecek olan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün ilçe kongreleri öncesinde 20'yi aşkın ilçede ilçe başkanlarını görevden alarak, yerlerine yeni isimlerle kongrelere gideceği gelen bilgiler arasında.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün geciken ilçe kongre takvimini Mart ayı içinde hızla tamamlayıp ardından il kongresini gerçekleştirerek, sahaya inmesi ve 2019 seçim sürecine yönelik çalışmalarına başlaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.