Dolar 32,2581
%-0.05
Euro 35,0681
%-0.05
Altın 2.468,320
%0.08
Bist-100 10.320,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP yerelden genele başarı için bir araya geldi

CHP yerelden genele başarı için bir araya geldi

CHP İzmir'de Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Ali Yaşar Çalışkan ve Çetin Özdemir yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcılarıyla bir araya geldi. İkili 2019 seçimleri öncesi örgüt ve yerel yönetimlerin bir arada çalışmasını sağlayacak çalışma programını belirlemek üzere görüşmeler yaptı. CHP İzmir'de yerel yönetim sorumluları buluştu

  • Ege Postası
  • 19.02.2018 - 19:04

YAĞMURUYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir'de Yerel Yönetimlerden sorumlu 1. Bölge İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir ve 2. Bölge Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Yaşar Çalışkan ilçelerde görev yapan yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcılarıyla bir araya geldi.

Yerel yönetimle ve örgütler arasında köprü görevi görmek için görev planlaması gerçekleştirmeyi hedefleyen il başkan yardımcıları ilçe başkan yardımcılarıyla görüş alışverişinde bulundu. 

2019 yılında yapılan yerel ve genel seçimlerde başarının yerelden, genele uzanacağını ifade eden il başkan yardımcıları örgüt ve yerel yönetimler arasında yapılacak iş birliklerinin partiyi ileriye taşıyacağını vurguladı.

Konuyla ilgili Egepostası’na konuşan İl Başkan Yardımcısı Çetin Özdemir, “Yerel yönetimler ve örgütlerin organize olarak çalışmasıyla yerelden genele ulaşacak bir başarıya ulaşacağız. Bu çalışma için bir araya geldik” dedi.

İl Başkan Yardımcısı Ali Çalışkan ise “Örgüt yerel yönetim uyumu mutlaka sağlanmalı. Kişisel kavgalarımızı bir kenara bırakıp çalışmalıyız. Kaybedilen belediyeler öncelikli hedefimiz hep birlikte çalışarak 30 ilçenin tamamını kazanmak için çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.