Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de Gençlik Kolları kongreleri başlıyor

AK Parti İzmir’de Gençlik Kolları kongreleri başlıyor

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül başkanlığında ilçe teşkilatlarında birer birer netleşmeye başlayan kongre takvimi ile paralel olarak Gençlik Kolları da takvimini netleştirmeye başladı. AK Parti İzmir’de Gençlik Kolları kongreleri başlıyor

  • Ege Postası
  • 19.02.2018 - 16:35

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, 5’inci Olağan Kongre takvimlerinin Beydağ ile başlayacağını açıkladı.

AK Parti Beydağ Gençlik Kolları Başkanlığı kongresinin yarın saat 19.00’da, Beydağ Atatürk Mahallesi Kültür Bulvarı Halk Eğitim Merkezi Misak-ı Milli Salonu’nda gerçekleşeceğini kaydeden AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, Beydağ ile başlayan kongre sürecinin ana kademe ilçe kongreleriyle eşgüdümlü olarak yürüyeceğini söyledi.

BEYDAĞ KONGREMİZLE BAŞLIYORUZ

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Yüksel, “Nasipse kongrelerimize yarın Beydağ ilçe kongremizle başlıyoruz.  Yeni il başkanımız göreve hızlı başladı. Kongre süreçleri muallaktaydı. Ana kademede hemen 4 ilçenin kongre tarihleri belli oldu. 3-4 Mart günü Bergama, Kınık, Kiraz ve Beydağ kongrelerimiz var. Biz de kongre takvimimizi başlatıyoruz. Beydağ ile Salı günü 19.00’da başlıyoruz” dedi.

BERGAMA, KINIK VE KİRAZ TAKVİMİ HAFTA SONU NETLEŞECEK

Ankara’da partisinin genel merkezinde gerçekleşecek olan İl Başkanları Toplantısı’na katılacağını, orada Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Çelik ile birlikte diğer ilçelerin takvimini ele alacaklarını dile getiren Adil Yüksel, hafta sonu Bergama, Kınık ve Kiraz takvimlerinin netleşebileceğini, ana kademe ilçeleriyle paralel olarak ilçe gençlik kongrelerini teker teker gerçekleştireceklerini söyledi:

“Perşembe günü il başkanları toplantısından sonra, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Nurettin Çelik ile beraber hafta sonu Bergama, Kınık ve Kiraz takvimlerimizi de belirleyip kongrelerini hafta sonu da yapabiliriz. Yani ana kademesi netleşen yerlerde biz de kongrelerimizi yapmaya başlayacağız. Aydın Başkan da ana kademeleri netleştirdikçe biz de belirleyip kongrelerimizi yapacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.