Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

'Siyasetin beyefendisi'

İzmirlilerin kendisine yakıştırdığı, “Siyasetin beyefendisi” özelliğini hiç kaybetmeyen, hep öyle kalmayı başaran bir siyaset adamıdır Narlıdere’nin Belediye Başkanı Ali Engin.
Sırtını, Çatalkaya Dağı'nın eteklerindeki muhteşem çam ormanlarına dayayan, prestijli toplu konut projeleriyle çağdaş bir kent olma yolunda hızla büyüyen İzmir’in şirin beldesi Narlıdere’ye rekor bir oy yüzdesiyle Belediye Başkanı seçilen Sayın Ali Engin, Narlıdereliler için büyük bir şanstır.

Bu şirin ilçenin uzun yıllar belediye başkanlığını yapan Abdül Batur’un bıraktığı yerden devraldığı görevi çok daha ileriye götürecek olan Ali Engin, Narlıdere’yi daha yaşanabilir çağdaş ve modern bir kente dönüştürecektir.

Gençlik yıllarından beri siyasi mücadelenin içinde bulunan aynı zamanda Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi mezunu olan Sayın Ali Engin, başta CHP İzmir İl Başkanlığı olmak üzere partisinin çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev yaptı.

Toplumsal sorunların ancak sosyal demokrasinin evrensel ilkeleriyle çözülebileceğine inanan, insana saygının egemen olduğu, kimsenin kimseye eğilmediği bir düzeni savunan idealist bir politikacıdır Sayın Ali Engin.

Beyefendiliğiyle, gülümseyen yüzüyle topluma daima pozitif enerji veren, kendisini eleştirenlerin karşısında bile ağırbaşlılığını, hoşgörüyü elden bırakmayan, ilkelerinden asla taviz vermeyen Ali Engin, yakın gelecekte, hem CHP’nin hem ülke siyasetinin önemli bir figürü olacaktır.