Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konaklılara bedava deniz keyfi

Konaklılara bedava deniz keyfi

Konak Belediyesi’nin üç yıldır sürdürdüğü günübirlik deniz gezilerine katılım bu yıl ikiye katlandı. Geçtiğimiz yıl 10 bin kadın ve çocuğun yararlandığı gezilere yardımseverlerin de katkılarıyla bu yıl 20 bin kişi katıldı.

  • Ege Postası
  • 08.08.2013 - 14:45
İZMİR - Her yıl olduğu gibi haziran ayında deniz sezonunun başlamasıyla birlikte bütçeleri kısıtlı ailelerden kadın ve çocukları Ege sahillerinde ağırlayan Konak Belediyesi sezon boyunca hafta içi her gün en az 500 kişiyi konuk etti. Eylül ayında sezonu noktalayacak olan Konak Belediyesi binlerce kişiye, düzenlediği ücretsiz deniz gezileriyle bir günlük de olsa moral aşılamaya devam ediyor, hem de bir kuruş almadan, ceplerinden para harcatmadan…
Kendilerini, Ege’nin serin sularına bırakan Konaklı kadınlar, çocuklarıyla birlikte mutlu bir gün yaşamanın keyfini çıkardı. Kimi zaman engelli vatandaşları, kimi zaman huzurevi sakinlerini bu keyifle buluşturan Konak Belediyesi önümüzdeki yıl da deniz gezilerini devam ettirecek. Bu yıl deniz gezilerinde 20 bin kişi hedeflediklerini ve bu hedefin çok üstünde bir sonuca ulaştıklarını ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, gezilerde kadınların sadece tatil değil, sosyal terapi fırsatı da yakaladıklarını belirtti.
Kadının mutlu olduğu aile ortamında huzurlu ve keyifli bir birlikteliğin yaşanacağını hatırlatan Başkan Tartan, “Mutlu kadın mutlu aile demektir. Ev kadınlarının yükü çok ağır, o nedenle bu projede kadınlara ve çocuklara öncelik tanıdık. Hayatında hiç denize girmemiş en az 20 bin kadın ve çocuğu deniz hayaliyle buluşturduk. Bir gün de olsa onlara büyük moral aşıladığımızı düşünüyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.