Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ geleneği bozmadı

Karabağ geleneği bozmadı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ göreve geldiği ilk günden bu güne her bayram olduğu gibi bu bayramda Bayraklı'nın çeşitli mahallelerinde evlere misafir oldu.

  • Ege Postası
  • 08.08.2013 - 14:00
İZMİR  - Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ göreve geldiği ilk günden bu güne her bayram olduğu gibi bu bayramda Bayraklı'nın çeşitli mahallelerinde evlere misafir oldu.

Belek yürüyecek
Başkan Karabağ ve eşi Bahriye Karabağ ilk ziyaretini Mansuroğlu Mahallesi'nde yaşayan Belek Gökçe'nin evine gerçekleştirdi. Geçirdiği bir kaza sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum olan genç kıza moral ziyaretinde bulunan Başkan Karabağ anne Gülay ve Baba Raşit Gökçe'ye yanlarında oldukları sözünü verdi. Belek'in yürüyeceği günlerin yakında gerçekleşeceğini söyleyen Başkan Karabağ Gökçe ailesinin her türlü sıkıntıda kendilerini aramalarını istedi.

Hatıra fotoğrafı çektirdi
Başkan Karabağ'ın ikinci durağı 75. Yıl Mahallesi'nde yaşayan şehit polis memuru eşi Firdevs Önal'ın evi oldu. Başkan Karabağ'ın kendisini ziyaret etmesinden hayli memnun kaldığını dile getiren Önal'a muhtar Selma Tortoç eşlik etti. İçilen kahvelerin ardından müsade isteyen Başkanın rotası bu kez Onur Mahallesi'ne çevrildi. Şerif Yıldız'ın evine konuk olan Başkan ve eşi mahalle halkı ve ev sahipleriyle sohbet etti. Karabağ'ın son durağı ise Yamanlar Mahallesi'ndeki Yılmaz - Sedef Aydoğdu çiftinin evi oldu. Burada kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Karabağ çiftine ilgi yoğundu. Başkan ve eşi Bahriye Karabağ vatandaşlarla ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Her bayram olduğu gibi bu bayramda Bayraklı'da vatandaşlarıyla vakit geçirmekten mutlu olduğunu dile getiren Başkan Karabağ, "Tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutlar sağlık huzur ve mutluluklar dilerim" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.