Dolar 32,2315
%-0.33
Euro 34,7841
%-0.08
Altın 2.395,330
%0.08
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den üst üste toplantılar: Yücel ile İzmirli vekillerin zirvesinde gündem saha çalışmaları

CHP İzmir'den üst üste toplantılar: Yücel ile İzmirli vekillerin zirvesinde gündem saha çalışmaları

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP İzmir Milletvekilleri, CHP İzmir il binasında bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddelerinin ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti ve vekillerin saha çalışmaları olduğu ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 08.02.2022 - 14:09

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Örgütü'nde yoğun bir toplantı trafiği yaşanıyor.

Sabah saatlerinde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer idaresinde CHP'li ilçe başkanlarıyla İzmir Marina'da basına kapalı bir zirve yapılmıştı. Toplantının ana gündem maddesi ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 14 Şubat Pazartesi günü gerçekleştireceği İzmir ziyareti olmuştu.

CHP İzmir'de ikinci toplantı İl Başkanı Deniz Yücel ile CHP İzmir milletvekilleri arasında gerçekleşti. CHP İzmir İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya katılan milletvekilleri arasında Kamil Okyay Sındır, Özcan Purçu, Kani Beko, Bedri Serter, Murat Bakan, Sevda Erdan Kılıç, Tacettin Bayır, Mahir Polat ve Atila Sertel yer aldı. 

Edinilen bilgilere göre; toplantının ana gündem maddeleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyareti ve vekillerin saha çalışmaları oldu.

LİDER ZİYARETİ GÖRÜŞÜLDÜ

CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından olan Buca Metrosu’nun 14 Şubat tarihinde gerçekleşmesi planlanan temel atma töreni için İzmir’e gelecek. Kılıçdaroğlu’nun aynı gün CHP İzmir İl Başkanlığı’nın açılışını yapması da bekleniyor.

Toplantıda, Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı kapsamında yapılacak karşılama ve katılacağı programların görüşüldüğü ve vekillerin görüşlerinin alındığı öğrenildi.

SAHA ÇALIŞMALARI TAM GAZ DEVAM

Toplantıda masaya yatırılan bir diğer konunun ise CHP’li vekillerin saha çalışmalarının olduğu ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre; İzmir milletvekilleri önümüzdeki günlerde İl Başknalığı’nın hazırlayacağı program kapsamında sahaya inecekler. Toplantıda, saha çalışmasının ayrıntılarının görüşüldüğü ve vekillerle çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Yaklaşık 2-3 ay sürecek olan saha çalışmasında, vekiller eş zamanlı olarak İzmir'in farklı bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerine ilişkin görüşmeler gerçekleştirecekler.

YÜCEL: İZMİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Toplantıyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İl Başkanı Yücel, "Milletvekillerimizle rutin koordinasyon toplantımızı İl başkanlığımızda gerçekleştirdik. İzmir için çalışıyor, İzmir için üretiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.