Dolar 32,3608
%0.01
Euro 34,7802
%-0.03
Altın 2.398,590
%0.07
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Torbalı'da ilk aday yola çıktı: O isim dikkat çekti

CHP Torbalı'da ilk aday yola çıktı: O isim dikkat çekti

27 Şubat Pazar günü gerçekleşecek CHP Torbalı İlçe Kongresi'nde aday olmak için Torbalı Belediye Meclis Üyeliği'nden istifa eden Yıldız Sivrikaya, bugün partisinin Torbalı ilçe binasında adaylık açıklaması yaptı. Sivrikaya, "Kazanan Torbalı’nın geleceği olsun" dedi.

  • Ege Postası
  • 07.02.2022 - 14:37

EGEPOSTASI - Geçtiğimiz günlerde Torbalı Belediye Meclis Üyeliği'nden istifa eden Yıldız Sivrikaya, 27 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan CHP Torbalı İlçe Kongresi için adaylığını ilan etti.

Adaylık açıklamasını partisinin Torbalı ilçe binasında gerçekleştiren Sivrikaya, “Çalıştığım tüm ilçe başkanlarından aldığım bilgi ve tecrübe, siz değerli yoldaşlarımın bana verdiği destek ile 27 Şubat 2022 tarihinde olağanüstü kongremizde Torbalı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na adayım. Diğer ilçe başkanlığına aday arkadaşlara da  başarılar dilerim. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Hep beraber omuz omuza bu baskıcı rejime dur demek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza şahsım ve oluşturacağımız yönetim adına şimdiden söz veriyorum. Kazanan Torbalı’nın geleceği olsun, kazanan Türkiye olsun.” ifadelerini kullandı. 

SİVRİKAYA'NIN YANINDAKİ O İSİM DİKKAT ÇEKTİ

Adaylık açıklamasını yapan Sivrikaya'ya destek olmaya gelen isimlerden CHP Karabağlar İlçe Başkan Yardımcısı Kamuran Mut, Sivrikaya'nın yanında durarak dikkat çekti. Bu desteği parti çevrelerince tepkiyle karşılanan Mut'un kongre öncesi diğer adayların adaylık açıklamasına da katılıp, destek verip vermeyeceği merak ediliyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.