Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'den Kılıçdaroğlu’na tam destek

CHP İzmir'den Kılıçdaroğlu’na tam destek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Akşener’in açıklamaları sonrası CHP cephesinden Kılıçdaroğlu’na destek mesajları yağdı.

  • Ege Postası
  • 03.03.2023 - 17:48
  • Güncelleme: 04.03.2023 - 11:52

EGEPOSTASI-İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Genel Merkez'de toplandı. Toplantının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Biz dayatmalara direnerek geldik, biz kirli pazarlıklara direnerek geldik" derken, "Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış, tek bir adayın tasdiki haline çalışan noter masasına dönüşmüştür" ifadelerini kullandı. Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrı yaptı.

Akşener’in açıklamaları sonrası CHP cephesinden Kılıdarçaroğlu’na destek mesajları yağdı.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu: Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyüttüğü umutlar boşa çıkmayacak, içinizi ferah tutun, haklıyız ve kazanacağız.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay: Hak, hukuk, adalet yolunda, tam demokratik cumhuriyet hedefiyle İlk gün olduğu gibi bugünde, yarın da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız.

 Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel: “Hiç merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak”

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur: “Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin, bu yürüyüş bizim ilk adımımızdır”. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız. 

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar: “Hiç merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak.”

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Halkın umudu Kılıçdaroğlu

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı: Dün, bugün, yarın daima, Birlikte umuda...

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Demokratik ve çağdaş bir Türkiye hayaliyle… Ezilenin yanında, baskı ve zulmün karşısında… Hak, Hukuk ve Adalet yolunda… 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin: Halkın idaresindeki güzel cihaze demokrasiyi, barışı ve refahı da beraberinde getirecek. Gelecek güzel günler için sizinleyiz. 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu: Aydınlık geleceğimizin umut ışığı; Türkiyemizin birleştirici gücü... Genel Başkanın yanındayız, yolundayız.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: Yolumuza devam ediyoruz.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan: Adalet, emek, liyakat, nezaket, umut, bilim, demokrasi, gelecek... düzeylerinin tüm renkleriyle yeniden çiçek bahçesi yapmak için...

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü: İncecikten bir kar yağar Tozar Kemal, Kemal” diye...

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Hep destek,tam destek! Daha adil bir Türkiye için seninleyiz sayın Genel Başkanım.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: Hepimizin görevleri var. Millet İttifakı'nın adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bu yolda emin adımlarla yürüme, soframızı büyütmeye devam yüzü.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Halkın umudu Kılıçdaroğlu.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ: Dün olduğu gibi bugün yarında Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız.

CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın: Kimse yılgınlığa kapılmasın. İttifakı halk kuracak. Tek adama karşı, birbirine sımsıkı sarılıp güzel bir gelecek isteyenler kazanacak, hangi partiden olursa olsun bu inançta olanlar kazanacak. "Milletin bağımsızlığını, milletin azim ve kararlılığı kurtaracak" Biz kazanacağız.

Eski CHP İzmir İl Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Deniz Yücel: Yürümek; dost omuzbaşlarını omuzlarının yanında duyup, kelleni orta yere yüreğini yumruklarının içine koyup yürümek!.. Yürümek; yolunda pusuya yattıklarını, arkadan çelme attıklarını bilerek yürümek... Yürümek; yürekten gülerekten yürümek...

ERİŞ'İN PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ 

Öte yandan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in, Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı ile yaptığı paylaşım dikkat çekti.  Eriş'in açıklaması şu şekilde;

 "Umutsuz durumlar yoktur. Umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim." Mustafa Kemal Atatürk Umudu hep birlikte büyüteceğiz, güzel günlere olan inancımızı hep beraber yeşerteceğiz ve hep birlikte başaracağız...''

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.