Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akşener’in açıklamalarına Cumhur İttifakı’ndan ilk yorumlar

Akşener’in açıklamalarına Cumhur İttifakı’ndan ilk yorumlar

Partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı sonrası açıklama yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 6'lı masadan kalktığını duyurmasının ardından Cumhur İttifakı'ndan ilk yorumlar gelmeye başladı.

  • Ege Postası
  • 03.03.2023 - 16:23
  • Güncelleme: 03.03.2023 - 21:53

EGEPOSTASI-İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Genel Merkez'de toplandı. Toplantının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklama yaptı.

Toplantının ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener "Biz dayatmalara direnerek geldik, biz kirli pazarlıklara direnerek geldik" derken, "Bu masa artık potansiyel adayların tartışılabildiği ortak akıldan çıkmış, tek bir adayın tasdiki haline çalışan noter masasına dönüşmüştür" ifadelerini kullandı. Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a çağrı yaptı. Akşener’in açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken Cumhur İttifakı, 6’lı masanın dağıldığına yönelik yorumlarda bulundu.

ÖZALAN:İYİ OLDUĞU TEK KONU BOZGUNCULUK

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’ Meral Akşener, Altılı Masa'yı dağıttı. Masayı dağıtacağını söylediğimizde "Ölürüm de dağıtmam." diyordu. İYİ olduğu tek konunun bozgunculuk olduğunu bir kez daha gösterdi. Hayatında ilk kez bir işe yaradı. Tebrikler!’’ dedi.

KALYONCU: CHP^'Yİ PARÇALAMAK İÇİN...

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, ''Meral Akşener bugünkü çıkışıyla sadece altılı masayı parçalamadı,CHP’yi de parçalamak için CHP belediye başkanlarının peşinde.CHP Genel Başkanını itekleyip içlerinden aday çıkarma uğraşında. CHP demokrasi için İP’e destek vermişti, İP'ten demokrasi ve demokratlık öğreniyor şimdi'' dedi. 

KİŞİLİ: GAME OF 6’LI MASA…

AK Parti İzmir İl Başkan Dilaver Kişili ise, ''Game Of 6’lı Masa… Baba; masayı kırmışlar. Hem kırmışlar, hem dağıtmışlar. Hani dağıtmamış olsalar…. ( Vizontele)'' ifadelerini kullanarak video paylaşımı yaptı. 

ŞAHİN: ADAY BELLİ, KARAR NET 

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin fotoğrafını paylaşarak, ''Aday belli karar net'' ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.