Dolar 32,3399
%-0.06
Euro 34,8423
%0.15
Altın 2.392,670
%-0.17
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı’da yüksek gerilimli toplantı! 6 yöneticiden o karara şerh!

CHP Bayraklı’da yüksek gerilimli toplantı! 6 yöneticiden o karara şerh!

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un geçtğimiz hafta önceki dönem ön seçimle gelen mahalle temsilcilerini görevden alarak, yerlerine atama ile mahalle temsilcileri görevlendirmesi ilçe yönetimi ile Başkanı Susmuş’u karşı karşıya getirdi. Pınar Susmuş’un yaptığı atamaya karşı gelen 6 ilçe yöneticisi atama kararına şerh koydu.

  • Ege Postası
  • 08.01.2021 - 11:39

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un 2020’nin son gününde önceki dönemde ön seçimle göreve gelmiş 24 mahalle temsilcisini görevden alarak yerlerine atamayla yeni isimleri getirmişti.

Susmuş’un uygulaması partililer tarafından tepkiyle karşılanırken, yönetim toplatısında da bazı ilçe yönetcilerinin tepkilerini ortaya koydukları öğrenildi.

İlçe yönetim kurulu toplantısında İlçe Sekreteri Kemal Kaygül’ün İlçe Başkanı Pınar Susmuş’a “3-4 kişi bir araya geliyorsunuz mahalle temsilcilerini görevden alıyorsunuz. Bizim haberimiz yok. Ön seçimle seçilmiş 81 kişiyi kendi mahallelerinde görevden alıyorsunuz bu arkadaşlara bilgi vermiyorsunuz. Görevden alındıklarından bile haberleri yok. Bizler ise bu arkadaşların görevden alınmasında, yönetim kurulu kararı olmadığı için ve SMS ile bilgi verilmesinden dolayı alınan karara şerh koyuyoruz” dediği iddia edildi.

YALAN SÖYLÜYORSUNUZ

İlçe yönetim kurulu toplantısında tansiyonun yükselmesinin ardından Kaygül’ün “Sayın başkan Ankara’ya gidiyorsunuz kimsenin  haberi yok. ‘Tek başıma gittim’ diyorsunuz ama başka ilçe yöneticileri ile beraber gidiyorsunuz bize yalan söylüyorsunuz. Eylem ile söyleminiz bir değil. Sayın başkan bu konuda bize haber vermeniz gerekmez mi'” diyerek tepkisini dile getirdiği ifade edildi.

SERDAR SANDAL, AK PARTİ'NİN BELEDİYE BAŞKANI MI'

Öte yandan İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un toplantıda Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı ziyaret eden kadın kolları başkanına yönelik eleştirileri toplantıda gerilimin bir kez daha artmasında yol açtığı öğrenildi.

İlçe Başkanı Susmuş’un “Bu süreçte Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı ziyaret ediyorsunuz, sanki onun yanındaymışsınız gibi algılanıyor. Neden ziyarete gittiniz ve benim bundan niye benim haberim yok. ‘Siz neden oraya gittiniz" demesi üzerine kadın kolları başkanını savunmak adına araya giren İlçe Sekreteri Kemal Kaygül, “Neden ziyaret etmeyecek. Serdar Sandal AK Partili Belediye Başkanı mı, MHP’li Belediye Başkanı m?  Böyle şeyleri konuşmak ayıptır” diyerek tepki gösterdiği iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.