Dolar 32,4052
%0.14
Euro 34,7845
%-0.02
Altın 2.397,650
%0.03
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Menemen'de Soyer'e tepki!

Menemen'de Soyer'e tepki!

Menemen Meclisi’ni takip eden ve bir süre kaldıktan sonra meclis salonundan ayrılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer  çıkışta beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

  • Ege Postası
  • 07.01.2021 - 19:10

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 2020’nin Haziran ayında Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nin düzenlediği çevrimiçi bir etkinlikte  'İzmir parası, İzmir bayrağı' ile ilgili sözleri tepki çekmişti.

Başkan Soyer bugün Menemen’de bu sözleri üzerinden beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Başkan Soyer, Menemen’de yargıya taşınan belediye başkan vekilliği seçim sürecinde CHP'li Deniz Karakurt'a destek vermek için Menemen Belediyesi'nin olağan meclis toplantısına katıldı.  

Bir süre meclisi takip ettikten sonra salondan ayrılan Soyer'e çıkışta yanına gelen ve ismi öğrenilemeyen bir AK Partili tarafından tepki gösterildi.

AK Partili olan vatandaş şunları söyledi;

“Çanakkale’de biz 7 düvele bayrak vermedik sen ayrı bir bayrak istiyorsun. Niye buraya geliyorsun. Niye geliyorsun. Bizim bir marşımız var o da İstiklal Marşı. DHKP-C’lilere destek vereceğine Çanakkale’nin ruhuna destek versen. Bak söylüyorum sana; ayrı bir para ayrı bir bayrak isteyen gelmesin buraya. Ben şehit yakınıyım. Açık konuşuyorum bunu duysun Türkiye;  Her defasında bizi ayrılıktan uzak tutan, her söyleyişte bizi kardeş kılan, bu ülkeye 200 eser bırakan tarih boyunca unutulmayacak olan, gönüllerde taht kuran büyük lider Recep Tayyip Erdoğan.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.