Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da Eski Başkandan 'birlik' çağrısı: İktidar yürüyüşümüzü sürdüreceğiz

Bayraklı'da Eski Başkandan 'birlik' çağrısı: İktidar yürüyüşümüzü sürdüreceğiz

CHP'nin Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin'in görevden alınacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Gültekin'in görevden alınacağı iddialarına yanıt CHP Bayraklı Önceki Dönem İlçe Başkanı Cemalettin Alper'den geldi. Alper açıklamasında, " Seçime sayılı günler kala örgütümüzü kaosa sürüklemek isteyen bu tür girişimler, partimizin iktidar olmasını engellemeye yönelik kasıtlı hamleler olarak değerlendirilmelidir" dedi. 

  • Ege Postası
  • 26.02.2024 - 16:57
  • Güncelleme: 26.02.2024 - 17:16

EGEPOSTASI- 31 Mart'ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerine kısa bir süre kala, CHP'nin Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin'in görevden alınacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Gültekin'in yerine, Alaattin Yüksel'e yakınlığıyla bilinen Barış Erel'in atanacağı öne sürüldü.

Gültekin'in görevden alınacağı iddialarına yanıt CHP Bayraklı Önceki Dönem İlçe Başkanı Cemalettin Alper'den geldi.

"ENGELLEMEYE YÖNELİK KASITLI HAMLELER" 

Alper sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bu iddiaların partimizin ve örgütümüzün 15 yıllık emeğini hiçe sayarak, Bayraklı'da partimizi zayıflatma ve iktidar yolumuzu kesme amacı taşıdığına inanıyorum. Seçime sayılı günler kala örgütümüzü kaosa sürüklemek isteyen bu tür girişimler, partimizin iktidar olmasını engellemeye yönelik kasıtlı hamleler olarak değerlendirilmelidir" dedi. 

Yazılı açıklama şu şekilde; 

"Bayraklı'da Birlik ve Beraberlik Çağrısı: Örgütümüzün Gücüne Güç Katma Zamanı

Bayraklı, her zaman Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) güçlü bir kalesi olmuştur. Partimiz, 15 yıldır bu ilçede hizmet vermenin gururunu taşımaktadır. Ancak son günlerde ilçemizde yaşanan gelişmeler, örgütümüzün birlik ve beraberliğini sarsacak niteliktedir. İlçe başkanımız Didem Gültekin hakkında ortaya atılan görevden alma iddiaları, örgütümüz içinde ciddi rahatsızlıklara yol açmış, seçmenlerimiz arasında da huzursuzluk yaratmıştır.

Bu iddiaların partimizin ve örgütümüzün 15 yıllık emeğini hiçe sayarak, Bayraklı'da partimizi zayıflatma ve iktidar yolumuzu kesme amacı taşıdığına inanıyorum. Seçime sayılı günler kala örgütümüzü kaosa sürüklemek isteyen bu tür girişimler, partimizin iktidar olmasını engellemeye yönelik kasıtlı hamleler olarak değerlendirilmelidir.

Ben, üç dönem Bayraklı ilçe örgütüne başkanlık etmiş ve 2014-2019 yılları arasında partimizi iktidara taşımış bir başkan olarak, örgütümüzün içine nifak tohumları sokmak isteyenlere karşı birlik ve beraberlik mesajı vermek istiyorum. Bayraklı örgütü olarak, seçime giderken bu tür hamlelere karşı duruşumuz nettir: Birlik ve beraberliğimizi koruyacağız, partimizi daha da güçlendireceğiz.

Bu süreçte, tüm partililerimizi ve örgüt üyelerimizi sağduyulu olmaya, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye davet ediyorum. Örgütümüzün ve partimizin menfaatlerini her zaman en ön sırada tutarak, Bayraklı'da ve tüm Türkiye'de iktidar yürüyüşümüzü sürdüreceğiz.

Bayraklı örgütü olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de ve yarın da tek yürek, tek bilek olmaya devam edeceğiz. Unutmayalım ki, ancak birlikte hareket edersek, hedeflerimize ulaşabiliriz. Bayraklı'da, CHP'nin ve demokrasinin bayrağını daha yükseklere taşımak için hep birlikte çalışacağız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.