Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dikili Başkan Adayı Doyuran’dan ‘seçim’ mesajları: Dikili’yi ranta kapatacağım

Dikili Başkan Adayı Doyuran’dan ‘seçim’ mesajları: Dikili’yi ranta kapatacağım

Dikili Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Doyuran, “Belediye kapısından rant değil halka girecek. Dikili’yi ben ranta kapatacağım. Dikili’nin adı uzun zamandır rant ve imara açılan tarım arazileriyle anılıyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.02.2024 - 13:59

EGEPOSTASI- Dikili Bağımsız Belediye Başkan Adayı Kemal Doyuran TR35 TV’de yayınlanan Birol Soylu ile 10. Köy programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KANDIRILDIK, ANKET YAPILMADI

CHP’de aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Kemal Doyuran, “ Aday adayı olduk, koridorlarda dolaştık ve kendimizi tanıttık. Bize anket yapılacağı söylenmişti ve ben de güvendim. En yaşlı amca bile bana , ‘sen bunların anket yapacağına inanıyor musun?’ dedi. Ben siyasetçi değilim ben hekimim. Ben gerçekten anket yapılacağını ve bu ankette birinci ya da ikinci çıkacağımı biliyordum. MYK ve PM üyeleri bana, ‘ankete güveniyor musun?’ dedi. Ben halka dokunan bir insan olduğumu söyledim. Geldiğimiz süreçte MYK’ya tek isim gitti, anket yapılmadı. Ben kendimi kandırılmış hissettim ve bir isyan ateşi yaktım. Bağımsız aday oldum. Benim siyasi kariyerim olmasada olur ama ben bir dik duruş sergilemek istedim. Ben siyasi partilerin halka sormadan aday atamasına tepki gösterdim. Ankara’dan Dikili’yi bilmeyen insanlar aday atayamaz. Ben bir miting yaptım ve adaylığımı açıkladım. Bir parti gibi örgütlendik. Biz artık sağdan da soldan da destek aldık. Biz kötülüğe ve haksızlığa karşı kurtuluş mücadelesi veriyoruz. Biz bu seçimi kazacağız ve örnek olacağız. CHP Genel Başkanı Kurultayda, “Göreceksiniz, ilçelerden illerden yeni Osman Özgüvenler çıkacak’ dedi. Osman Abi de ‘yeni Osman Özgüven’ sensin dedi ve çok gurur duydum” dedi.

DİKİLİ’DE EKSİKLER SAY SAY BİTMEDİ

Dikili’nin sorunlarına dikkat çeken Doyuran, “Kültür Sarayını yaptık, sponsor da Migros oldu.  Belediyenin sağlık ocağını ve halk ekmeğini kapattı. Belediye sağlık ocağını Osman Özgüven yaptırmıştı. Yaz aylarında sağlık hizmetleri yetmiyordu. Ben o sağlık ocağını yeniden açacağım ve uzman doktor çalıştıracağım. Belediye hizmet binası yıkıldı ve işhanı olarak yapıldı. Yeni garaj yapacağız dediler ve garajı yıktılar. Şu an derme çatma yerlerde otobüsler duruyor. Dikili de düğün salonu yok. 1 tane düğün salonu var o da özel. Parası olmayan vatandaş düğünü Bergama’da yapıyor. Halk Dikili’de hamam istiyor. Sanayiye tuvalet istiyor. Yağmur yağınca Dikili sel oluyor. Lağım denize dökülüyor. Bizim çocuklarımız o denize giriyor” ifadelerine yer verdi.

5 TANE MAKAM ARACI VAR!

Projelerinden bahseden Kemal Doyuran, “Hiç geliri olmayan emeklilere her ay bin TL destek olacağım. Askıda fatura ile faturasını ödeyemeyen vatandaşların faturası ödenecek. Gençlerimize burs vereceğiz. Dikili’de 2 girişinde bulunan köprüler olası bir depremde yıkılırsa Dikili’ye ulaşım çok zor. Bizim Dikili ve Çandarlı’da 2 afet evi açacağız. Çandarlı halkı küskün. Çandarlı halkının belediyesi kapandı. O belediye yeniden aktif olmalı. Halk Dikili’ye gelmeden hizmeti görmeli. Evde bakım hizmeti vereceğim. Ekonomisi olmayan kanser hastaları var. Ben bu üniteyi kuracağım. Belediyenin 5 tane makam aracını satacağım ve İzmir’e gidecek servise çevireceğim. Halk ekmeği yeniden açacağım. Dikili’nin temizliği eksik. Dikili’nin adaları Maldivler’den farksız. Dikili’yi turizme açmak istiyorum. Çandarlı’yı turizm cenneti yapmak istriyorum. Yer altı sularımız termal su. Ancak bu sular kullanılmıyor. Ben gelen her yatırımcıya yardım edeceğim. Dikili kış turizmine de açacağız. Dikili’de botanik bahçesi unutuldu. 35 bin bitki türü vardı 320 bitki türü kaldı. Ben burayı yeniden aktif hale getireceğim. ” ifadelerini kullandı.

PERSONELLER MOBBİNG GÖRÜYOR

Belediye personellerinin baskı ve mobbing ile mitinge götürüldüğüne dikkat çeken Doyuran, “Benim dönemimde mobbing olmayacak. Belediye işçisi bana oy verse de olur vermese de olur. Belediye işçileri mitinge gidiyoruz ama yüreğimiz sizinle diyor. Bu durum beni üzüyor. Hiçbir işçinin yerini dğeiştirmeyeceğim. Maaşlarını elimden geldiğince iyileştireceğim. Ben işçi dostuyum” dedi.

“DİKİLİ’Yİ RANTA KAPATACAĞIM”

Nasıl bir başkan olacağını anlatan Kemal Doyuran, “Belediye kapısından rant değil halka girecek. Dikili’yi ben ranta kapatacağım. Dikili’nin adı uzun zamandır rant ve imara açılan tarım arazileriyle anılıyor. Yeni garaj yapacağız diye tarım arazilerini imara açtılar. Halka sormadan hiçbir iş yapmayacağım. Kapım herkese açık olacak. Biz taşın altına gövdemizi koyduk. Ancak bir baktık ki o taşın altında Dikili halkı var. Ben halka sormadan nefes bile almam. Ankette yüzde 40 çıktı. Ben yüzde 60 bekliyorum. Adaylar açıklanınca insanlar depresyona girdi ben adaylığımı açıkladıktan sonra yüzler güldü. Başkan Kemal ile Doktor Kemal arasında fark olmayacak. Telefonla beni arayan herkesi açıyorum. Benim kapım herkese açık olacak. Randevusuz benim yanıma girebilecekler. Beni girdiği denizde yanında görecek. Kendi bisikletimle gezeceğim. Beni yine doğa sporlarında görecekler. Belediyeyi çok sağlam bir ekiple yöneteceğiz. Doktorlarıma da devam edeceğim. Beni çağıran herkesin evine gidip tedavi edeceğim” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.