Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yardımcılığından istifa etti: Aday mı olacak?

Başkan Yardımcılığından istifa etti: Aday mı olacak?

Menemen Belediyesi Grup Başkan Vekili Yusuf Demircioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

  • Ege Postası
  • 14.11.2023 - 10:17
  • Güncelleme: 14.11.2023 - 12:04

EGEPOSTASI-Menemen’de Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un zimmet ve yolsuzluk suçlarıyla görevden alınmasının ardından belediye yönetimi kura ile AK Parti’ye geçmişti.

Başkan Vekili Aydın Pehlivan idaresindeki belediyede Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen AK Parti Grup Başkan Vekili Yusuf Demircioğlu, görevinden istifa etti.

Demircioğlu’nun başkan yardımcılığından istifa etmesiyle AK Parti kulislerinde Menemen Belediye Başkanlığı için aday olacağı iddia edildi.

Demircioğlu'nun Ege Postası'na verdiği demeçte, "Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden müsade istedim. Parti görevim ve meclis üyeliğim devam ediyor" dedi. 

"ŞU AN İÇİN ADAYLIĞIM YOK"

Adaylığına ilişkin soruya yanıt veren Demircioğlu, "Ağzı olan konuşuyor. 'Şu an' için her hangi bir adaylığım söz konusu değil. Böyle bir talebim olsaydı açıklama yapardım. Meclis üyesi olarak görevimin başındayım. Partimizin başareısı için eliminden geleni dün nasıl yaptıysak bugün de yapacağız. Aydın Pehlivan ile aramızda herhangi bir sorun olamaz" ifadelerine yer verdi. 

Demircioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde;

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.