Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu 'Hızal'ı Venüs'e yolladılar demişti: Cumhur'dan 'Amerika' göndermesi

Aslanoğlu 'Hızal'ı Venüs'e yolladılar demişti: Cumhur'dan 'Amerika' göndermesi

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun AK Parti önceki dönem Grup Başkan Vekili Özgür Hızal hakkında kullandığı 'önce aya sonra Venüs'e yolladılar' ifadelerine MHP Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe'den tepki geldi. Boztepe konuşmasında, "Hızal burada defalarca ne belediye başkanlığına ne de meclis üyeliğine adayım dedi. Sonra da il başkanımız ve genel başkanımız tarafından Buca'nın birinci sırası teklif edildi ve kendisi kabul etmedi. Deniz'i, Yusuf'u anacaksın çocuğunun doğumuna Amerika'ya yollayacaksın. Biz bu açıklamasını talihsizlik olarak tanımladık" dedi. Öte yandan AK Parti Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir ise dikkat çeken bir çıkışta bulunarak, "Bir Özgür gider bir Özgür gelir. Kimse vazgeçilmez değildir" dedi.

  • Ege Postası
  • 13.05.2024 - 20:13
  • Güncelleme: 13.05.2024 - 20:29

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay idaresinde gerçekleştirildi. 

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun, AK Parti önceki dönem Grup Başkan Vekili Özgür Hızal'ın, 'önce aya sonra Venüs'e yolladılar' söylemine tepki geldi. 
Aslanoğlu açıklamasında, "İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal’ın adını vermeden eleştiren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “AK Parti belli bir süre sonra iktidarı devrettiğinde muhalefeti başarıyla yerine getireceklerdir. Ancak muhalefet görevini yerine getirme kısmında bir önceki dönem yaptıkları hatalardan vazgeçmeleri gerekiyor. Bilal Bey için söylemiyorum. Ancak bir önceki grup başkanvekilleri her mecliste yaptığı şovlarla bir şey olacağını zannediyordu. Yapılacak çalışmalara olumlu katkı yerine olumsuz katkıyı seçiyordu. Onu önce aya sonra da Venüs’e gönderdiler” ifadelerine yer vermişti. 

HIZAL'A BUCA TEKLİF EDİLDİ, KABUL ETMEDİ 

Gündemdışı konuşmalarda söz alan MHP Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, "İl Başkanınız Şenol Aslanoğlu, burada olmayan önceki dönem grup başkanvekilimiz Özgür Hızal hakkında konuştu. 'Önce Ay'a sonra Venüs'e gitti' dedi. Geçtiğimiz dönem en çok konuşan 3 arkadaştan ikimiz buradayız. Hızal burada defalarca ne belediye başkanlığına ne de meclis üyeliğine adayım dedi. Sonra da il başkanımız ve genel başkanımız tarafından Buca'nın birinci sırası teklif edildi ve kendisi kabul etmedi. Deniz'i, Yusuf'u anacaksın çocuğunun doğumuna Amerika'ya yollayacaksın. Biz bu açıklamasını talihsizlik olarak tanımladık" dedi.

"KİMSE VAZGEÇİLMEZ DEĞİL"

Öte yandan AK Parti Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir dikkat çeken bir çıkışta bulundu. Aydemir, "Bir Özgür diğer bir Özgür gelir. Kimse vazgeçilmez değildir. Mezarlıklar kendini vazgeçilmez sananlarla doludur" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.